Τι κάνουν σήμερα οι ποπ σταρ των 90’s;

Τι κάνουν σήμερα οι ποπ σταρ των 90's;
Εσείς που περάσατε την εφηβεία σας τη δεκαετία του ’90, κάποια στιγμή θα παρασυρθήκατε στην «πίστα» κάποιου πάρτι, υπό τους ήχους του Ice Ice Baby.
Κάποιοι ή καλύτερα κάποιες θα είχατε στο δωμάτιο αφίσες των New Kids On the Block, των Roxette και των Milli Vannili. Τα χρόνια πέρασαν και τα μουσικά είδωλα των 90s  έδωσαν τη σκυτάλη στους επόμενους αστέρες.  Που είναι σήμερα και πώς βγάζουν το ψωμί τους μακριά από τα φώτα του MTV;

Vanilla Ice

O Vanilla Ice εμφανίστηκε το 1990 και διαφημιζόταν ως «ο λευκός ράπερ από το γκέτο». Όπως αποδείχθηκε δεν είχε μεγαλώσει σε κανένα γκέτο, αλλά για δύο-τρία χρόνια απόλαυσε τα φρούτα της επιτυχίας χάρη στο άλμπουμ του To The Extreme. Ο ίδιος έγινε πρωταγωνιστής της ταινίας Cool as Ice και έπαιξε σε μία από τις ταινίες με ήρωες τα Χελωνονιντζάκια. Πολύ γρήγορα όμως, ο κόσμος τον βαρέθηκε και η φήμη του ξεφούσκωσε.

Αφού έκανε μια αποτυχημένη προσπάθεια να λανσάρει τον εαυτό του ως ροκ-ραπ σταρ, κατέληξε να βγάζει το ψωμί του ως Αμερικανός… Σπύρος Σούλης. Ναι, ο Vanilla Ice παρουσιάζει ριάλιτι σόου ανακαίνισης σπιτιών στην Φλόριντα!

Roxette

Οι Roxette ήταν το απόλυτο must στα σχολικά πάρτι των 90s. Το ντουέτο από τη Σουηδία ήταν το πιο καυτό ευρωπαϊκό, ποπ όνομα του πρώτου μισού της δεκαετίας. Η συνέχεια ήταν λιγότερο επιτυχημένη για τους Roxette, ενώ η τραγουδίστρια Marie έφθασε ένα βήμα πριν το θάνατο, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου.

Μετά από αρκετά χρόνια απραξίας, οι Roxette επέστρεψαν πέρυσι στη δισκογραφία, ενώ εμφανίστηκαν και για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο δίσκος τους δεν πήγε πολύ καλά, αλλά οι συναυλίες τους ήταν κάτι
σαν reunion για τους 35άρηδες που μεγάλωσαν με τα τραγούδια τους.

Alannah Myles

H Καναδέζα Myles γνώρισε τεράστια επιτυχία το 1990, με το κομμάτι Black Velvet. Κέρδισε βραβεία Grammy και απέσπασε πολύ καλές κριτικές για τη δουλειά της, αλλά η συνέχεια δεν ήταν καθόλου λαμπρή.

Η Myles έκανε κάποιες επιτυχίες στην πατρίδα της, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στα μεγαλεία του Black Velvet. Το 2005, ήταν υποψήφια για να εκπροσωπήσει τη Σουηδία στο διαγωνισμό της Eurovision, αλλά δεν τα κατάφερε. Το 2008 τραγούδησε ζωντανά στη Θεσσαλονίκη και μέχρι σήμερα συνεχίζει τις συναυλίες.

Taylor Dane

Η Dane ήταν 25 ετών όταν, το 1988, εκτοξεύθηκε στην κορυφή των charts με το Tell it to my heart. Η υπερβολική της εμφάνιση και η «μαύρη» φωνή την έκαναν να ξεχωρίσει. Η επιτυχία, όμως, διήρκεσε μόλις τέσσερα χρόνια. Τα επόμενα χρόνια η Dane έπαιξε σε μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ και είχε μικρούς ρόλους σε ταινίες. Τελευταία έχει εμφανιστεί, ως παίκτρια, σε ριάλιτι σόου διασημοτήτων.

Wilson Phillips

Η επιτυχία ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένη για τις τρείς κορασίδες, οι οποίες είναι κόρες των αγαπημένων συγκροτημάτων των 60s, Mamas and Papas και Beach Boys. Το 1990, τα τραγούδια τους Hold On και Release me έγιναν επιτυχίες σε όλο τον κόσμο. Μετά, η ξανθούλα Chynna Phillips εγκατέλειψε το συγκρότημα, αφήνοντας μόνες τις αδελφές Wilson, οι οποίες έκαναν άλλον έναν δίσκο που έμεινε στα αζήτητα.

Η Chynna επέστρεψε το 2004 και το συγκρότημα κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ με διασκευές. Σήμερα, οι τρεις τραγουδίστριες ετοιμάζουν ένα νέο project και μία νέα δουλειά, μαζί με τα αδέλφια τους, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκαν στην ταινία Bridesmaids.

Milli Vanilli

Το ντουέτο των Milli Vanilli μπορεί να είναι και το πλέον πολυσυζητημένο των αρχών των 90s. Το 1990, και ενώ μεσουρανούσαν στο χώρο της ποπ, αποκαλύφθηκε η απάτη. Τα δύο όμορφα αγόρια που βλέπαμε, απλώς ανοιγόκλειναν το στόμα, «ερμηνεύοντας» κομμάτια που τραγουδούσαν άλλοι, λιγότεροι ευειδείς καλλιτέχνες!

Η αποκάλυψη σήμανε το τέλος των Milli Vanilli, οι οποίοι επιχείρησαν αργότερα να βγάλουν άλμπουμ με τις κανονικές φωνές τους και απέτυχαν παταγωδώς. O Fab, ένας εκ των Milli, προσπάθησε να κάνει σόλο καριέρα, ενώ ο Rob, έγινε σκιά του εαυτού του, μπλέχτηκε σε συμμορίες και το 1998 βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

New Kids On the Block

Η υστερία που προκαλούσαν οι New Kids on the Block το 1990 μπορεί να συγκριθεί με την αντίστοιχη που προκαλεί σήμερα ο Justin Bieber. Πέντε έφηβοι από τη Βοστώνη έγιναν οι απόλυτοι σταρ του MTV και των εφηβικών ονείρων εκατομμυρίων κοριτσιών. Τα κορίτσια μεγάλωσαν και ακολούθησαν άλλους μουσικούς δρόμους, αλλά οι New Kids δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα πιο ώριμο έργο και, μοιραία, ξεχάστηκαν.

Αφού δοκίμασαν την τύχη τους σε διάφορα επαγγέλματα, όπως η πώληση ακινήτων, αλλά και η ηθοποιία, οι New Kids on the Block  επανενώθηκαν το 2008 και άρχισαν να κάνουν ζωντανές εμφανίσεις. Οι παλιές θαυμάστριές τους από τις ΗΠΑ έτρεξαν να τους δουν, αλλά στην Ευρώπη δεν εκδηλώθηκε ανάλογο ενδιαφέρον. Σήμερα, οι NKOTB κάνουν σποραδικές Live εμφανίσεις, για τους νοσταλγούς των 90s!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...