Τι λέει το χρώμα των ματιών σας για το χαρακτήρα σας

Τα μάτια μιλάνε από μόνα τους… Λένε πως τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής ή ακόμα και η πύλη για άλλες διαστάσεις.

Θεωρείται πως το χρώμα των ματιών καθορίζει τον χαρακτήρα μας.

Υπολογίζεται, επίσης, πως το 55% του πληθυσμού του κόσμου έχουν καφέ μάτια.

Καφέ μάτια έχει κάποιος που έχει μεγάλη ποσότητα μελανίνης στην ίριδα του ματιού. Η μελανίνη είναι μια σκούρα καφέ ή μαύρη χρωστική ουσία, όπου εμφανίζεται στα μαλλιά, στο δέρμα και στα μάτια.

Όσοι έχουν καφέ μάτια θεωρείται πως έχουν και πολύ δυναμισμό και ανεξαρτησία.

foodcourtlunch.com-beyonce

Απ’ όλα τα χρώματα ματιών, τα άτομα με καφέ μάτια θεωρούνται γεννημένοι αρχηγοί. Είναι έμπιστοι και τα μάτια τους θεωρούνται τα πιο αξιολάτρευτα. Βοηθούν τους άλλους και θέλουν να τους κάνουν να γελάνε.

Τα καστανοπράσινα μάτια είναι ένας συνδυασμός πράσινου, μπλε και καφέ. Αυτό που τα κάνει τόσο μοναδικά είναι όταν τα χτυπά το φως του ήλιου και δίνουν την αίσθηση πως αλλάζουν χρώμα.

Οι άνθρωποι με αυτό το χρώμα ματιών διψούν για περιπέτεια και ρισκάρουν περισσότερο. Βαριούνται εύκολα και ίσως να μην αντέξουν σε μια μακροχρόνια σχέση. Έχουν την τάση να είναι λίγο εγώ-κεντρικοί και ναρκισσιστές. Θέλουν να περνούν πάντα καλά και αποτελούν καλή επιλογή φίλου.

Λέγεται πως οι άνθρωποι που έχουν μπλε μάτια, έχουν ένα ιδιαίτερο «δέσιμο» μεταξύ τους. Το άτομο που έχει μπλε μάτια, θεωρείται πως έχει υποστεί μετάλλαξη 6-10,000 χρόνια πριν και γι αυτό ο οργανισμός του δεν μπορεί να δημιουργήσει αρκετή μελανίνη για καφέ μάτια. Σε κάποιες κουλτούρες τα μπλε μάτια θεωρούνται κατάρα. Άνθρωποι με μπλε μάτια θεωρούνται πολύ ελκυστικοί αλλά συγχρόνως λιγότερο έμπιστοι. Θεωρούνται πολύ ευγενικοί και κοινωνικοί.

560baec2c9aaa

Το γκρι χρώμα θεωρείται σπάνιο και οι περισσότεροι που έχουν γκρι μάτια γεννιούνται με μπλε. Το γκρι είναι συνδεδεμένο με το γήρας. Οι «κάτοχοι» γκρίζων ματιών, θεωρούνται αρκετά σοφοί και ήρεμοι. Είναι οι πιο πρακτικοί και καθαροί και λόγω της ευγενικής τους φύσης, αποτελούν σωστό γονέα και σύντροφο.

Μόνο 2% του κόσμου έχει πράσινα μάτια, πράγμα το οποίο τα καθιστά το πιο σπάνιο χρώμα ματιών στον κόσμο. Το 15% των Αμερικανών έχουν πράσινα μάτια. Λόγω της σπανιότητας του χρώματος, θεωρούνται τα πιο ελκυστικά και ποθητά. Την εποχή των μαγισσών του Σάλεμ, τα πράσινα μάτια ήταν σημάδι για το αν κάποιος είχε μαγικές ικανότητες.

Οι άνθρωποι με πράσινα μάτια είναι αρκετά ζηλιάρηδες, γεμάτοι φθόνο και αρκετά επιθετικοί.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...