Τι υποστήριξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το συμβόλαιό του

Τι υποστήριξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το συμβόλαιό του

 

Αντετοκούμπο

 



Η όγδοη σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA ξεκινάει σε λίγες και όλοι περιμένουν να δουν αν θα είναι η τελευταία του με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο back to back MVP είναι το πιο «καυτό» όνομα της μεταγραφικής αγοράς και όλες οι ομάδες καραδοκούν για την απόκτησή του. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ρωτήθηκε σχετικά μ’ αυτό, αλλά απάντησε ότι δεν ασχολείται.

Δεν εστιάζω στην επέκταση του συμβολαίου μου, έχω αφήσει τους ατζέντηδές μου να δουλέψουν αυτό το θέμα και να το συζητήσουν με τον Τζον Χορστ (GM). Προσπαθώ να επικεντρωθώ σε μένα, στο να γίνω καλύτερος, για τους συμπαίκτες μου να γίνουν καλύτεροι. Πήραμε τον Τζρου Χόλιντεϊ, έναν σπουδαίο παίκτη, όλα τα παιδιά είναι υπέροχα. Μπορούν να παίξουν άμυνα. Θα μας βοηθήσουν. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος, να είμαι πιο ηγετικός. Αυτό που αγαπώ είναι να παίζω μπάσκετ και να κερδίζω αγώνες.

Εκτός γηπέδου, ό,τι έχει να κάνει με ατζέντηδες και συμβόλαια, δεν είναι στο μυαλό μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν με ενδιαφέρει, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες αποφάσεις μου, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στο πρώτο μας παιχνίδι το Σάββατο.

Οι ατζέντηδές μου μιλούν με τον Τζον Χορστ, τρώνε μαζί. Εγώ αφοσιώνομαι στο μπάσκετ, όπως έκανα σε όλη μου την καριέρα.

Η απόφαση είναι μεγάλη, αλλά δεν είναι στα χέρια μου. Οι συζητήσεις γίνονται με τον ατζέντη μου και τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν συμμετέχω, είναι κάτι που αγχώνει τους πάντες, αλλά εγώ προσπαθώ να το βγάλω από το μυαλό μου και εσείς μου το ξαναβάζετε σε αυτό. Όλα θα είναι ΟΚ.

Οι συζητήσεις που είχα με τον ατζέντη μου θα μείνουν ανάμεσά μας. Ξέρω ότι όλο αυτό είναι πολύ μεγάλο για την πόλη, για το ΝΒΑ, για τα μίντια, όμως είναι άνθρωπος κλειστός και όταν πάρω την απόφασή μου μάλλον θα την μάθετε πριν την μάθω εγώ. Θα εκτιμήσω αν σταματήσουμε να μιλάμε γι’ αυτό και μιλάμε μόνο για το μπάσκετ.

Εννοείται ότι τα σκέφτομαι όλα, την πόλη, τους συμπαίκτες μου, την ομάδα, αλλά και την οικογένειά μου φυσικά. Αγαπώ το Μιλγουόκι και τους Μπακς, λατρεύω τις νίκες, όμως δεν θα ήμουν εδώ αν δεν βελτιωνόμουν. Δεν θα αλλάξω το ποιος είμαι, θα συνεχίσω να αποζητώ την βελτίωση“, ανέφερε χαρακτηριστικά για το φλέγον ζήτημα ο «Greek Freak», για να συνεχίσει:

Παίζω για να γίνω ο καλύτερος, όχι ο τέταρτος ή ο πέμπτος. Πρέπει να δουλέψεις όμως γι’ αυτό. Σαν ομάδα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, δεν εμφανιστήκαμε στη φούσκα, δεν πλησιάσαμε τις δυνατότητές μας. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληρή και πιο άγριοι, να παίζουμε σαν ομάδα.

Πρέπει όμως να πάμε βήμα-βήμα. Δεν είναι πρωτάθλημα ή καταστροφή, όμως το θέλω πολύ. Ελπίζω να τα καταφέρουμε φέτος. Ο Μίντλετον μου έδωσε μια πένα και του είπα “τι είναι αυτό;”. Γέλασα στην αρχή μέχρι που πήρα 20 πένες“!

Ενώ κατέληξε: Ξεκινήσαμε από τις 15 νίκες και είχαμε το καλύτερο ρεκόρ τα τελευταία δύο χρόνια. Εγώ θα προσπαθήσω να βελτιωθώ, αλλά ταυτόχρονα να βοηθήσω και τους συμπαίκτες μου να βελτιωθούν. Αυτή μοιάζει με την καλύτερη ομάδα που είχαμε.

Διάβασα όσα έγιναν με τον Μπογκντάνοβιτς, πλέον δίνω έμφαση σε άλλα πράγματα. Έχουμε νέους παίκτες, όλα αυτά τα παιδιά που ήρθαν, με αυτούς θα παίξουμε και θα προχωρήσουμε προς τα εμπρός“.

Πηγή: /filathlos.gr

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...