Τι φοβάται το Μαξίμου;

Τι φοβάται το Μαξίμου;
Το κλίμα… ξαναβάρυνε απότομα!
Όπως διαβάζουμε στα parapolitika.gr και εκεί που οι συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με τους ξένους ηγέτες και η αίσθηση ότι αυτά τα μέτρα μπορεί να είναι τα τελευταία και η χώρα να αρχίσει να μπαίνει σε μια τροχιά, είχαν ομαλοποιήσει κάπως το κλίμα, τώρα …φτου και από την αρχή. Αυτή είναι η αίσθηση στο μέγαρο Μαξίμου.

Λίγο οι αντιδράσεις στη ΔΗΜΑΡ, το “αντάρτικο” του Βενιζέλου και οι αποκαλύψεις για τους 3 πρώην υπουργούς και η κατάσταση είναι ξανά σε οριακό σημείο.

Από το Μέγαρο Μαξίμου εκφράζουν τον φόβο πως υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και εκφράζεται η άποψη ότι αυτό θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί η αντιπολίτευση σε μία στιγμή που η χώρα είναι δεν έχει περιθώρια για επικοινωνιακά παιχνίδια.

Ο λαϊκισμός σε τέτοιες περιπτώσεις βρίσκει πρόσφορο έδαφος και ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει να ευοδωθεί.

Μάλιστα αυτό που λένε στο Μαξίμου είναι πως ΤΩΡΑ , χωρίς καμία χρονοτριβή πρέπει να δοθεί η αίσθηση πως φαινόμενα διαφθοράς όχι μόνο θα παταχθούν αλλά δεν θα ξαναυπάρξουν, διαφορετικά ο χρόνος θα είναι αμείλικτος…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...