Τον αδικοχαμένο συνεργάτη της Γιάννη Τσιλίκα αποχαιρετά η Χριστίνα Σταρακά (φωτο)

Ο εκλιπών είχε συνεργαστεί μαζί της όταν αυτή ήταν Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας

Με μία συγκινητική της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγρινίου, Χριστίνα Σταρακά, αποχαιρετά τον αδικοχαμένο Γιάννη Τσιλίκα.

Ο άτυχος 42χρονος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής, μετά από τσίμπημα φιδιού που δέχθηκε.

Ο Γιάννης Τσιλίκας είχε συνεργαστεί με τη Χριστίνα Σταρακά όταν αυτή ήταν Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας. Μόλις πριν από λίγους μήνες, τον Απρίλιο, ο 42χρονος, είχε χάσει την μητέρα του. Ωστόσο, η μοίρα του επιφύλασσε την τραγική αυτή κατάληξη…

Το μήνυμα της Χριστίνας Σταρακά συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η ζωή έχει απρόβλεπτα. Το ξέρω. Έχει δυσκολίες. Τις έζησα. Έχει και απώλειες. Τις βίωσα απο τα δέκα μου χρονια. Κι έρχεται η σημερινή μέρα να βιώσω Γιαννο την δικη σου απώλεια. Τόσο απρόσμενο! Τόσο ξαφνικό! Τόσο οδυνηρό! Γιαννο, δεν ήσουν απλά φιλος και συνεργάτης. Ήσουν το στήριγμα μου. Κι απόψε σ έχασα. Έχασα αυτόν που δουλεύαμε πλάτη -πλάτη χρονια ολόκληρα. Έχασα αυτόν που έκανε τα πάντα για να με κάνει χαρούμενη. Έχασα αυτόν που έδινε ανιδιοτελεις μαχες για ότι αποφάσιζα να κάνω. Ήσουν αυτός που μου έπαιρνες καθημερινά το « βάρος» απο πάνω μου για να τα βγάλω πέρα, όπως έλεγες. Και τι δεν ήσουν Γιαννο!!! Και για ποιον δεν ήσουν!!!! Δεν έχω κουράγιο να γράψω αλλα. Απόψε νιώθω να χάνω ένα κομμάτι της ψυχής μου. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ! Σ ευχαριστώ ρε Γιαννο για όλα!».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...