Τον κουράζει το Μαξίμου τον Κεδίκογλου!

Τον κουράζει το Μαξίμου τον Κεδίκογλου!
Στριμωγμένος και αγχωμένος εμφανίζεται καθημερινά ο Σίμος Κεδίκογλου από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου αφού οι υποχρεώσεις του δεν είναι και λίγες.
Όποιος χρειαστεί να τον επισκεφθεί στο γραφείο του ακόμη και μετά από ραντεβού γιατί αλλιώς δεν θα τον επισκεφθεί δεν θα μπορεί αν μιλήσει μαζί του ούτε 2 λεπτά απερίσπαστος. Τα δύο του κινητά χτυπούν διαρκώς και το σταθερό παίρνει φωτιά .

Αυτό όμως που πραγματικά φαίνεται να τον κουράζει σύμφωνα με πληροφορίες του  briefingnews.gr  και να τον θυμώνει ίσως κιόλας είναι ότι τώρα τον θυμήθηκαν πολλοί παλιοί του συνάδελφοι δημοσιογράφοι οι οποίοι προσπαθούν να του ζητήσουν να τους βοηθήσει να κάνουν καμιά εκπομπή στην ΕΡΤ ή να πάρουν καμία παραγωγή τώρα που ο Σίμος λύνει και δένει.

Έλα όμως που δεν του αρέσουν τα ρουσφέτια και σφίγγει και ξεσφίγγει την γραβάτα του κάθε φορά που του ζητάει κάποιος κάτι τέτοιο..   Όσο για τις γυναικείες παρουσίες που περνούν καθημερινά από το γραφείο του , ούτε λόγος . Αυτές έτσι κι αλλιώς του ομορφαίνουν το γραφείο καθώς ο Σίμος ως λάτρης του ωραίου φίλου ,πάντα θα ακούσει προσηλωμένος τι έχει να του πει μια όμορφη γυναίκα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...