Τον πέταξαν έξω από αεροσκάφος επειδή… μιλούσε αραβικά! (Βίντεο)

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε αεροσκάφος μεγάλης αεροπορικής εταιρείας, το οποίο ήταν έτοιμο να αναχωρήσει από την Βρετανία με προορισμό την Νέα Υόρκη.

Όπως καταγγέλλει ο 23χρονος Άνταμ Σάλεχ, γνωστός Αμερικανός YouTuber με 1.600.000 followers, αφού επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος άρχισε να μιλά με την μητέρα του στο τηλέφωνο στα αραβικά.

Αρκετοί από τους επιβάτες παραπονέθηκαν και το προσωπικό της εταιρείας έβγαλε έξω από το αεροσκάφος τον νεαρό άνδρα. Προτού φύγει, ο 23χρονος φώναζε «με πετάτε έξω επειδή μιλάω άλλη γλώσσα» και δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των επιβατών.

Ο Σάλεχ ανέβασε στο YouTube το επίμαχο βίντεο, το οποίο έγινε ήδη viral και έχει περισσότερα από 20.000 retweets ενώ οι χρήστες στο διαδίκτυο δηλώνουν σοκαρισμένοι από την ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον νεαρό άνδρα.

Ο YouTuber, μετά την αποβίβασή του από το αεροσκάφος, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου. Ο 23χρονος έχει γεννηθεί στην Νέα Υόρκη και οι γονείς του κατάγονται από την Υεμένη.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...