Τον πυροβόλησε για τα βοσκοτόπια στο Λιδωρίκι

Για τις εκτάσεις που διαθέτουν προκειμένου να βόσκουν τα κοπάδια τους, παραλίγο να αλληλοσκοτωθούν χθες στο Λιδωρίκι Φωκίδας, δύο κτηνοτρόφοι.

Τη στιγμή του διαπληκτισμού, τα αίματα άναψαν και ο ένας εκ των δύο κτηνοτρόφων, 57 χρόνων, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον του άλλου, 53 χρόνων, τον οποίο και τραυμάτισε ελαφρά στο αριστερό χέρι. Ο τραυματίας αμέσως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Άμφισσας, ενώ ο δράστης παρουσιάστηκε αυτοβούλως το απόγευμα στο Α.Τ. Λιδορικίου και συνελήφθη. Παράλληλα, παρέδωσε στους αστυνομικούς και το όπλο της επίθεσης, το οποίο κατείχε νόμιμα.

Λίγο αργότερα, ο 57χρονος με τη σειρά του υπέβαλε μήνυση κατά του 53χρονου για εξύβριση με αποτέλεσμα τη σύλληψή του. Επίσης για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ένας 37χρονος και ενός 27χρονος- αλβανικής καταγωγής. Όλοι παρουσιάσθηκαν αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Λιδορικίου και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λιδορικίου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

http://www.zougla.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...