Τον ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων εξήρε ο Καμμένος (Εικόνες)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΕΨΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Τον ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων εξήρε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Άμυνας άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη Μικτή Χορωδία των Ένοπλων Δυνάμεων, τις μπάντες της Πολεμικής Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού, του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων και του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων και τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης.

«Το μήνυμα της Γέννησης του Χριστού φέρνει την ελπίδα» ανέφερε και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στους Αρχηγούς, στους Αξιωματικούς, στους Υπαξιωματικούς, στους Οπλίτες, στους Εθνοφύλακες, στο πολιτικό προσωπικό.

«Είναι εκείνοι, οι οποίοι βρίσκονται στις θέσεις τους για να διασφαλίσουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας, την ώρα που οι περισσότεροι είμαστε με τις οικογένειές μας. Στα αεροδρόμια, στα readiness, στα πλοία, στα ραντάρ, στα φυλάκια είναι πάντα έτοιμοι να προασπίσουν την ελευθερία όλων μας. Είναι έτοιμοι για τον πόλεμο, προκειμένου να διασφαλίσουν την ειρήνη. Ευχόμαστε “χρόνια πολλά” σε εκείνους και στις οικογένειές τους», πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

Καταλήγοντας, σημείωσε πως αυτές τις Άγιες ημέρες θυμόμαστε ιδίως εκείνες τις οικογένειες που έχασαν εν καιρώ ειρήνης τους δικούς τους ανθρώπους για την πατρίδα, διαβεβαιώνοντας πως «είμαστε όλοι κοντά τους».

«Όλο το έθνος αγκαλιάζει τις Ένοπλες Δυνάμεις και οι Ένοπλες Δυνάμεις προστατεύουν το έθνος», κατέληξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης, ο αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος, Χρήστος Βαΐτσης και η Ειδική Γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Καλλιόπη Παπαλεωνίδα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...