Τοπικά προιόντα σε τιμές παραγωγού στο εργατικό κέντρο Ναυπάκτου (video – photo)

  Ξεκίνησε το ”κοινωνικό παζάρι”

 Άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία του εργατικού κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας έρχεται να προστεθεί στις πολλές που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα με στόχο την προστασία του εισοδήματος των καταναλωτών-εργαζωμένων.

Αυτή τη φορά συνδιοργανωτές ο δήμος Δωρίδας και η Ένωση εργαζόμενων

καταναλωτών Ελλάδας. Τοπικοί παραγωγοί από τη Ναυπακτία και τη Δωρίδα προωθούν σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τα προιόντα τους με σκοπό την προστασία του εισοδήματος των καταναλωτών αλλά και την στήριξη των τοπικών παραγωγών.

Τοπικά γαλακτοκομικά και ζυμαρικά,ρύζι,μέλι και γλυκά από τον γυναικείο συνεταιρισμό είναι μερικά από τα προιόντα όπου μπορεί ο καθένας να προμηθευτεί

Το κοινωνικό παζάρι πραγματοποιείται το διήμερο Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Μαίου στο εργατικό κέντρο Ιδιαίτερα για το Σάββατο 19 Μαίου θα λειτουργεί από τις 8.30 το πρωί ως τις 13.30 το μεσημέρι.Στην κάμερα του nafpaktianews.gr μιλούν ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας κ.Χάρος,ο αντιδήμαρχος του δήμου Δωρίδας κ.Ευσταθίου,η πρόεδρος της ένωσης εργαζόμενων καταναλωτών κ.Καρανδινάκη,αλλά και τοπικοί παραγωγοί.

....................



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...