Τοποθετούνται 15 νέες παιδικές χαρές στον Δήμο Ναυπακτίας

Με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος και  από τον προϋπολογισμό του Δήμου, ξεκίνησε η εγκατάσταση δεκαπέντε νέων παιδικών χαρών στη Ναυπακτία, προϋπολογισμού 310.000 ευρώ. Από την Άνοιξη του 2018 ξεκίνησε η διαδικασία (εκπόνηση μελετών κλπ) και μετά από δημοπρασία φθάσαμε σήμερα στην τοποθέτησή τους.

Από τη Δάφνη ξεκίνησε η διαδικασία και ακολουθούν Ξηροπήγαδο, Λυγιάς, Αφροξυλιά, Μαμουλάδα, Α, Β και Γ εργατικές κατοικίες, Κεφαλόβρυσο (απέναντι από το 3ο Δημοτικό), ΞΕΝΙΑ, Βομβοκού, Ριγάνι, Κάτω Βασιλική, Τρίκορφο και Καλαβρούζα. Η ολοκλήρωση της τοποθέτησης μαζί με την κατάθεση φακέλου για την πιστοποίηση των παιδικών χαρών, αναμένεται μέχρι το τέλος Ιουνίου.

«Θα συνεχίσουμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος. «Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία για άλλες πέντε παιδικές χαρές στα ορεινά. Πάνω από σαράντα πέντε θα έχουμε τοποθετήσει μέχρι τη λήξη της πρώτης μας θητείας. Εκμεταλλευτήκαμε κάθε δυνατή χρηματοδότηση για να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Σχεδόν 600.000 ευρώ, σε δύσκολες εποχές κατευθύνθηκαν για τους μικρούς μας φίλους. Σε αυτή την προσπάθεια είχαμε αρωγούς και κάποιους δραστήριους συλλόγους τοπικών κοινοτήτων και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε.»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...