Τουρκία: Αδιανόητο Σκύλος πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο ιδιοκτήτη του

Τραγικό τέλος είχε ένας 32χρονος Τούρκος ο οποίος φέρεται πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον σκύλο του, σε κυνήγι.
Ο Οζγκούρ Γκεβρέκογλου, κυνηγούσε θηράματα με τους φίλους του στο οροπέδιο Κιζλάν στην επαρχία Σαμψούντας το περασμένο Σαββατοκύριακο, αναφέρει το Newsflash.
Ενώ η κυνηγετική εξόρμηση εκτυλίχτηκε πήγε χωρίς προβλήματα, το μοιραίο συνέβη την ώρα που ο κυνηγός μάζευε τα πράγματά του για να φύγει.
Ο Γκεβρέκογλου φέρεται να πως πήγε να βάλει τον σκύλο του στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, όταν η πατούσα του άγγιξε κατά λάθος τη σκανδάλη της γεμάτης καραμπίνας που είχε αφήσει, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει και να τον σκοτώσει.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε εσπευσμένα στο κρατικό νοσοκομείο Alacam, αλλά κατά την άφιξη του διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην πρωτεύουσα της πολιτείας Σαμψούντα για νεκροψία, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις λεπτομέρειες του θανάτου του άνδρα, ο οποίος σημειώθηκε μόλις 10 ημέρες αφότου είχε γίνει πατέρας.
Δεν έχει διευκρινιστεί ποιο ζώο ήταν παρών την ώρα του δυστηχήματος. Ο Γκεβρέκογλου δημοσίευε στα social media φωτογραφίες με διάφορα κυνηγόσκυλα.
Ορισμένα τουρκικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο Γκεβρέκογλου δολοφονήθηκε και η δικαιολογία με τον σκύλο ήταν απλώς μια συγκάλυψη, ανέφερε το Newsflash.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι ερευνητές δεν έχουν βρει κανένα στοιχείο για εγκληματική ενέργεια.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...