Τουρκία -Ντονμέζ κατά Μακρόν: Οσοι το παίζουν ηγέτες στην Ανατολική Μεσόγειο θα το πληρώσουν

Τουρκία -Ντονμέζ κατά Μακρόν: Οσοι το παίζουν ηγέτες στην Ανατολική Μεσόγειο θα το πληρώσουν
Τουρκία -Ντονμέζ κατά Μακρόν: Οσοι το παίζουν ηγέτες στην Ανατολική Μεσόγειο θα το πληρώσουν

Συνεχίζονται οι προκλητικές δηλώσεις από την πλευρά της Τουρκίας.

Μετά τις ακραίες δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, που συνέστησε στην Ελλάδα να σωπάσει «για να μη γίνει μεζές για τα συμφέροντα των άλλων», ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ έβαλε στο στόχαστρο τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν για τη δηλώσεις του στη Σύνοδο των χωρών του Νότου στην Κορσική, όπου καταδικάστηκαν οι προκλήσεις της Τουρκίας, «Όσοι το παίζουν ηγέτες στην Ανατολική Μεσόγειο ενώ δεν έχουν κανένα δικαίωμα και προχωρούν σε ανεύθυνες συμπεριφορές, φυσικά θα το πληρώσουν», είπε χαρακτηριστικά ο Φατίχ Ντονμέζ.

Παράλληλα προχώρησε σε προβοκατόρικες δήλωσε σχετικά με τις δήθεν έρευνες του Oruc Reis ότι «σύντομα θα έχουμε και άλλα καλά νέα, όχι μόνο από τη Μαύρη Θάλασσα αλλά και από την Ανατολική Μεσόγειο».

Μπαχτσελί: Μακρόν και Μητσοτάκης να μην ξεχνούν τη δύναμή μας
Προκλητικές δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, εξαπολύοντας ευθείες απειλές κατά Μακρόν και Μητσοτάκη. «Η βούληση του έθνους μας θα πετάξει από πάνω μας τα δεσμά που απειλούν την ενότητά μας. Αυτό πρέπει να το ακούσουν καλά οι Μακρόν και Μητσοτάκης. Αυτοί που συνεργάζονται για να μας προδώσουν σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο, δεν πρέπει να ξεχνούν ποτέ τη δύναμή μας», είπε ο Μπαχτσελί, σε ομιλία του για την επέτειο του πραξικοπήματος του 1980 στην Τουρκία.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...