Τους έβγαλε τα «μάτια» ο Χουλτ

Παρέλαση από σκάουτερ έγινε στα επίσημα της Λεωφόρου την Τετάρτη το απόγευμα.

Τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ παρακολούθησαν απεσταλμένοι των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντόρτμουντ, Μάλαγα, Σασουόλο, Μπέτις, Χέρια, Βέρντερ Βρέμης, Φιορεντίνα, Κολωνία, Χόφενχάιμ και Μάιντς που ήρθαν για να τσεκάρουν παίκτες του Δικέφαλου, αλλά και του Παναθηναϊκού.

Πιθανότατα οι ίδιοι άνθρωποι το απόγευμα θα δουν και τον άλλον ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Από τους «πράσινους» οι σκάουτερ ήρθαν να παρακολουθήσουν τον Βιγιαφάνες (Μπέτις), τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο (οι εκπρόσωποι των γερμανικών συλλόγων), τον Ζέκα (Χόφενχάιμ), Κουρμπέλη (Σασουόλο), χωρίς να σημαίνει ότι θα δείξουν και ενδιαφέρον για την απόκτηση τους. Αυτή την περίοδο απλά τσεκάρουν παίκτες.

Αυτός όμως που εντυπωσίασε με την εμφάνιση του ήταν ο Νίκλας Χουλτ. Εκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και κάποιοι από τους σκάουτερ έψαχναν να δουν το βιογραφικό του.

Ο Σουηδός μπακ – χαφ έχει ποιότητα, αλλά το πρόβλημα στην καριέρα του είναι οι συχνοί μυϊκοί τραυματισμοί.

Δεν είναι άλλωστε κανένας τυχαίος παίκτης, αφού είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Τους τελευταίους μήνες έχει σταθεροποιηθεί η απόδοση του, ενώ ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του. «Κάναμε καλό ματς, όχι τόσο στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μπήκαμε δυναμικά και κοντρολάραμε το ματς. Παίξαμε ομαδικά. Δείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα», δήλωσε για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το διαφορετικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα με τον Ουζουνίδη στο πάγκο της, είπε: «Πριν ο καθένας ήθελε να κάνει το δικό του. Τώρα παίζουμε πιο ομαδικά».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/279196-Toys-ebgale-ta-matia-o-CHoylt ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...