Το Αιτωλικό ‘’φλέγεται’’… Ο ΑΡΗΣ ένα βήμα πιο κοντά στη Δ’ Εθνική.

Μπροστά σε 2000 φιλάθλους τουλάχιστον, ο Άρης έδειξε τα δόντια του και πλέον διεκδικεί επάξια την άνοδο στην Δ’ Εθνική. Σε μία ‘καυτή’ ατμόσφαιρα η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου κατάφερε και νίκησε τον Κεραυνό Θεσπρωτικού με σκορ 1-0.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με το ίδιο σύστημα, το 4-5-1. Η ομάδα του Αιτωλικού είχε τον Σπυρόπουλο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Καλοκαίρι, αριστερά τον Ερινάλντο και δύο κεντρικά στόπερ τους Πατσέα και Γιάκο. Οι δύο αμυντικοί χαφ ήταν ο Ζηνεμπής με συμπαραστάτη τον Γρηγοριάδη. Έξω δεξιά ο Καβαλιέρης και αριστερά ο Νεκτάριος Ζέρβας. Κινητήριος μοχλός ο πολύπειρος Ευθυμίου και κορυφή ο Καρέτσος Ν.

Αντίθετα η ομάδα του Βαγγέλη Φίντζου, είχε κάτω από τα δοκάρια τον Duka. Αμυντική γραμμή οι Πανούσης , Τζιάκος Γ.Δ., Κιτσάντας και Μαλέσκος από δεξιά προς αριστερά. Στον χώρο του κέντρου οι Κούσης και Σιώρος. Στις πτέρυγες οι Λέντζος και Τζιάκος Γ.Ν. και μπροστά οι Κολιός και Φέκκας.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από δύο ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε την κατοχή μπάλας, δημιούργησε και κατάφερε να σκοράρει με τον Ζηνεμπή. Ο Κεραυνός στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε, προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα του Αιτωλικού αλλά δεν κατάφερε κάτι.

Το Φίλμ του αγώνα 

4’ Σέντρα του Ευθυμίου από δεξιά, η μπάλα στον Ζέρβα που με προβολή στέλνει την μπάλα άουτ 

13’ Ανάποδο ψαλιδάκι του Φέκκα η μπάλα άουτ 

15’ Σέντρα του Σιώρου από αριστερά, κεφαλιά του Φέκκα, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι 

19’ Σουτ του Γρηγοριάδη μέσα από την περιοχή η μπάλα ψηλά άουτ 

25’ Ο Τζιάκος επιχειρεί μια σέντρα από δεξιά, κεφαλιά του Λέντζου αποκρούει ο Σπυρόπουλος 

33’ GOAL!!! Ο Ζέρβας εκτελεί κόρνερ, και ο Ζηνεμπής από το πρώτο δοκάρι κάνει το 1-0 με κεφαλιά 

40’ Κόρνερ του Ευθυμίου, κεφαλιά του Ερινάλντο η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Duka 

49’ Κόρνερ του Ζέρβα, ο Γρηγοριάδης την κεφαλιά, προ της γραμμής οι αμυντικοί του Κεραυνού 

53’ Ο Λαγός περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του, πασάρει στον Ζέρβα, αυτός αφήνει την μπάλα και ο Ευθυμίου μόνος του πλασάρει αλλά ο Duca λέει όχι 

57’ Σουτ του Κολιού έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Σπυρόπουλος 

79’ Λάθος της άμυνας του Θεσπρωτικού, βγαίνει τετα τετ ο Λαγός, αποκρούει ο Duca, ο Καβαλιέρης στην επαναφορά στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ 

92’ Σε κόρνερ του Κεραυνού, επωφελείτο ο Μπομπόρης Α. σουτάρει αλλά η μπάλα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών 

Κίτρινες: 42′ Πανούσης- 65′ Καβαλιέρης

ΆΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Δημ. Θεοδοσίου): Σπυρόπουλος, Καλοκαίρης, Ερινάλντο, Γιάκος, Πατσέας, Ζηνεμπής, Καβαλιέρης, Γρηγοριάδης, Ευθυμίου(75’ Καπελάρης), Ζέρβας(85’ λ.τ. Καραχρήστος), Καρέτσος(46’Λαγός)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγ. Φρίντζος): Duca, Πανούσης(54’ Μπομπόρης Α.), Μαλέσκος(46’ Ντόβας), Τζιάκος Γ.Δ., Κατσάντας, Κούσης, Σιώρος(73’ Τζάκος), Λέντζος, Τζιάκος Γ.Ν., Κολιός, Φέκκας

Πηγή: www.olatagoal.gr

.......................



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...