Το ανατολίτικο πιλάφι της Ελένης Κούρκουλα για τον Βενιζέλο

Το ανατολίτικο πιλάφι της Ελένης Κούρκουλα για τον Βενιζέλο
Ποιοι πήραν απουσία στο τραπέζι της πρώην υπουργού
Ευκαιρία για ένα μικρό τραπέζι και χαλαρή συζήτηση σύσφιξης σχέσεων είχαν ορισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος.

Οικοδέσποινα ήταν η Ελένη Κούρκουλα, η οποία φρόντισε να ταϊσει τους καλεσμένους της και τον πρόεδρο με εκλεκτά εδέσματα.

Οπως αναφέρει ο «ΒΗΜΑτοδότης» απουσίες από τη συνάντηση υπήρχαν, όπως αυτές των Γιώργου Παπανδρέου, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και της Φώφης Γεννηματά, ωστόσο, οι υπόλοιποι καλεσμένοι απόλαυσαν ανατολίτικο πιλάφι με σταφίδες και κουκουνάρια, κοτόπουλο με πιπεριές, πράσινη σαλάτα, ελληνικά κρασιά και άλλα πολλά.

Μάλιστα, η οικοδέσποινα πρόσφερε ως κύριο πιάτο ντολμαδάκια με τον Μιχάλη Κασσή να κάνει ένα μάλλον άστοχο αστειάκι για την Μαρίκα Μητσοτάκη και τα εδέσματα που πρόσφερε κάποτε στον Χαρίλαο Φλωράκη.

Η έκπληξη της βραδιάς πάντως ήταν κάτι ειδικά μπουγατσάκια, φρεσκότατα για τον πρόεδρο κ. Βενιζέλο ο οποίος τα τίμησε ιδιαίτερα.

Σύμφωνα πάντα με τον «ΒΗΜΑτοδότη» η βραδιά κύλησε σχετικά ομαλά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να δηλώνει σαφέστατα κατά των επιλογών και των προτάσεων της Τρόικα και να τονίζει ότι δεν πρόκειται να περάσουν οι πλειστηριασμοί, οι ομαδικές απολύσεις κτλ.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...