Το Αντίρριο επισκέφθηκε η Ενωτική Πρωτοβουλία

Το Αντίρριο επισκέφτηκε χθες Κυριακή των Βαΐων, ο Δήμαρχος και επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Τάκης Λουκόπουλος,  συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που θα πλαισιώσουν την παράταξη  στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

Στις συζητήσεις που είχε με τους κατοίκους του Αντιρρίου, εξετάστηκαν τα προβλήματα καθώς και τα ερωτήματα που τέθηκαν για την έως τώρα πορεία των ζητημάτων που αφορούνσ την περιοχή. Γενική διαπίστωση ήταν ότι έγιναν και δρομολογήθηκαν πολλά πράγματα  στο Αντίρριο όπως  και το ζήτημα της αποχέτευσης που σύντομα θα δημοπρατηθεί και θα λύσει ένα σοβαρό ζήτημα για την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον. Ιδιαίτερα όμως στάθηκε ο Δήμαρχος στα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού που δημιουργεί νέες ευκαιρίες στο Αντίρριο, ως κόμβος εισόδου στη Δυτική Ελλάδα, συνδυάζοντας το με την προοπτική αξιοποίησης  των εργοταξιακών χώρων.

Συζητήθηκε επίσης το ζήτημα της διαμάχης που υπήρξε με τη ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ όσον αφορά το κόστος των διοδίων διέλευσης. Ο δήμαρχος ανέφερε  ότι παραμένει η σοβαρότητα του ζητήματος,  ιδιαίτερα για τους μόνιμους κατοίκους, αλλά υπάρχουν  πολλά άλλα πράγματα δεδομένης και της νέας κατάστασης που διαμορφώνεται, στα οποία μπορεί να υπάρξει συνεργασία.

Όλα αυτά θα συζητηθούν με τους φορείς του Αντιρρίου  και θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της παράταξης που θα αφορά στην νέα δημοτική περίοδο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...