Το απίστευτο ταξίδι του …Σινάτρα και η ανέλπιστη επιστροφή του στο σπίτι (Βίντεο)

Το απίστευτο ταξίδι του …Σινάτρα και η ανέλπιστη επιστροφή του στο σπίτι (Βίντεο)

Το απίστευτο ταξίδι του Σινάτρα και η ανέλπιστη επιστροφή του στο σπίτι (Βίντεο)

Κανείς δεν ξέρει πώς ένα χάσκι ονόματι Σινάτρα κατάφερε να διανύσει την απόσταση των χιλιάδων χιλιομέτρων από τη Νέα Υόρκη στην Τάμπα της Φλόριντα, αλλά για την οικογένειά που ζούσε με τον σκύλο, ήταν απλώς ένα θαύμα.

Για την οικογένεια Willis, όπως γράφει το ABC, ο Σινάτρα είναι μια ολοζώντανη ανάμνηση της κόρης τους Zion Willis, η οποία έπεσε νεκρή σε ηλικία 16 ετών σε τραγικό ατύχημα με όπλα τον Νοέμβριο του 2015. «Ήταν πολύ δεμένοι» λέει ο πατέρας της. «Και οι δύο πεισματάρηδες, και οι δύο γεμάτοι ενέργεια».

Η οικογένεια υιοθέτησε τον Σινάτρα όταν ήταν δύο μηνών και από νωρίς είδε πως το χάσκι ήταν «μεγάλος δραπέτης».

«Ήταν γνωστό πως αναζητούσε τρόπο να βγει από την πόρτα. Όταν λάβαμε ένα δέμα, τον Μάρτιο του 2017, έκανε την κίνησή του».

Μέχρι τότε, ωστόσο, το χαρούμενο κουτάβι πάντα γύριζε σπίτι λιγότερο από μία ώρα μετά. Εκείνη τη φορά που δεν επέστρεψε, οι Willis  γέμισαν τη γειτονιά και τα καταφύγια ζώων με αφίσες με τη φωτογραφία του και το τηλέφωνό τους.

Έπειτα από 18 μήνες διαρκούς αναζήτησης, τα πράγματα ήταν εμφανές πως δεν έδειχναν πολύ καλά.

Κι εδώ μπαίνει η 13χρονη Rose Verrill, που ενώ έτρεχε μία μέρα προς τη στάση του λεωφορείου, στο προάστιο Σέφνερ της Τάμπα, στη Φλόριντα, βρέθηκε παρέα με ένα χαρούμενο χάσκι.

Η μαμά και η αδελφή της πήραν τον σκύλο στο σπίτι και άρχισαν να ψάχνουν για την οικογένειά του.

Ο Σινάτρα έγινε φίλος με τις τρεις γάτες και το αρνί (!) της οικογένειας, κι ας ήταν σχεδόν δύο χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

«Το πρώτο βράδυ μπήκε να κοιμηθεί στο κρεβάτι μας. Ελπίζω πως δεν τον κακομάθαμε…» λέει η Verrill .

Στο κτηνιατρείο διαβάστηκε το τσιπ του Σινάτρα και βρέθηκε συνδεδεμένος με το όνομα Willis Les. Ψάχνοντας στο Facebook, η Denise Verrill βρήκε κάποιον Lesmore Willis Jr., αλλά βλέποντας πως ζει στο Μπρούκλιν σκέφτηκε πως είναι μάλλον αδύνατον να είναι αυτός. «Είπαμε, έτσι, στην τύχη, να τον ψάξουμε» εξηγεί.

Έγραψε λοιπόν «Μήπως έχετε χάσκι;» και προς μεγάλη της έκπληξη έλαβε απάντηση από τον Willis, ο οποίος της έστειλε και φωτογραφία του Σινάτρα. Όταν συνειδητοποίησε πως τον είχαν ξαναβρεί, ήταν ενθουσιασμένος. «Δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει. Μόνο έλεγε πόσο σημαντικός ήταν για εκείνους» αφηγείται η Verrill.

«Το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να καταλήξει στη Φλόριντα» λέει ο Willis  μετά την επανασύνδεσή του με τον Σινάτρα. «Είναι χάσκι, πίστευα πως θα πάει βόρεια»…

Η επιστροφή του στο σπίτι σήμαινε πολλά για την οικογένεια Willis. «Νιώθω σαν να επιστρέφει ένα κομμάτι της κόρης μου» εξηγεί…

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/347827-To-apisteyto-taxidi-toy-Sinatra-kai-e-anelpiste-epistrophe-toy-sto-spiti-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...