Το δράμα του “θρύλου”: “Οταν έχασα την κόρη μου ήθελα να αυτοκτονήσω…”

Το δράμα του
Μετά τον χαμό της 4χρονης κόρης του που στραγγαλίστηκε με καλώδιο την ώρα που έπαιζε, όλα στη ζωή του παγκόσμιου θρύλου άλλαξαν.
«Έφτασα στα πρόθυρα του θανάτου αφού είμαι κακός αλκοολικός».

Τα παραπάνω λόγια προκάλεσαν σόκ στους φίλους (και όχι μόνο) του μεγάλου Μάικ Τάισον, από τους μεγαλύτερους θρύλους της επαγγελματικής πυγμαχίας που περνά το δικό του προσωπικό δράμα τα τελευταία χρόνια.

Ο χαμός της τετράχρονης κόρης του σε τραγικό δυστύχημα (στραγγαλίστηκε παίζοντας με ένα καλώδιο) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον άλλοτε κορυφαίο πυγμάχο του κόσμου, ο οποίος είχε πέσει στα ναρκωτικά και το ποτό εδώ και καιρό !

«Είμαι κακός άνθρωπος κάποιες φορές και έχω κάνει πολλά άσχημα πράγματα στη ζωή μου, αλλά θέλω να με συγχωρέσουν. Θέλω να αλλάξω τη ζωή μου, θέλω να ζήσω μια εντελώς διαφορετική ζωή και δεν θέλω με τίποτε να πεθάνω λόγω του αλκοολισμού» είπε σοκάροντας τους παρευρισκόμενους σε μια τυπική συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη που έδωσε για να προμοτάρει τους πυγμαχικούς αγώνες «Νύχτες Παρασκευής».

«Έλεγα ψέματα σε όλους πως ήμουν καλά. Δεν ήμουν, ζούσα μια ζωή κόλαση, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχής που ζω. Είμαι έξι μέρες χωρίς αλκοόλ και ναρκωτικά και το θεωρώ ένα θαύμα» παραδέχτηκε ο μεγάλος αυτός πυγμάχος που είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει παλαιότερα όπως ομολόγησε, λίγο πριν χάσει την κόρη του.

«Έπαιρνα μεγάλες δόσεις κάποιες μέρες και μου προκαλούσε τρομερή εντύπωση που κατάφερνα να ξυπνήσω την άλλη μέρα.

»Πρέπει να δουλέψω σκληρά αν θέλω να ζήσω με αξιοπρέπεια κάποια χρόνια ακόμα. Δεν είναι εύκολο γιατί οι δαίμονες με κατατρέχουν και μου θυμίζουν ποιος είμαι» είπε μεταξύ άλλων ο Τάισον, που τον κρατάει «ζωντανό» το γεγονός ότι ο γνωστός σκηνοθέτης Σπάικ Λί θέλει για λογαριασμό της HBO να γυρίσει σε ταινία τη ζωή του.

«Είμαι ευγνώμων και προς το στούντιο και φυσικά τον Σπάικ Λί που θέλουν να κάνουν ταινία στη ζωή μου. Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την εξέλιξη» είπε στην πιο αισιόδοξη ατάκα του στη βραδιά ο μεγάλος αυτός πυγμάχος που δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...