Το δώρο του Λευτέρη Πανταζή στην “γυναίκα της ζωής του”

Το δώρο του Λευτέρη Πανταζή στην
Ο Λευτέρης Πανταζής σε κάθε του συνέντευξη μιλάει τρυφερά για την «γυναίκα της ζωής» του που δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την μονάκριβη κόρη του Κωνσταντίνα.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι αγόρασε στην κόρη του σπίτι στο Μαϊάμι.

«Είναι ένα διώροφο νεόκτιστο σπίτι 168 τ.μ., 70 μέτρα από τη θάλασσα, στο Μαϊάμι. Πάνω είναι οι κρεβατοκάμαρες και κάτω τα σαλόνια. Έχει κήπο και πισίνα. Στοίχισε 260.000 δολάρια και με βοήθησαν να το βρω κάποιοι Έλληνες σφουγγαράδες εκεί, με καταγωγή από την Κάλυμνο, που τους γνώρισα όταν έδωσα μια μουσική παράσταση στο καζίνο “Hard Rock” στη Φλόριντα».

Όσο για το αν ισχύει ότι πουλάει το σπίτι του στην Βουλιαγμένη είπε: «Όταν είχα πάει στη Ρωσία γνώρισα έναν τραπεζίτη που έχει 80 τράπεζες. Πέρσι τα παιδιά του με επισκέφθηκαν στο σπίτι μου και το βρήκαν πολύ όμορφο. Μάλιστα, εξέφρασαν την επιθυμία να κτίσουν ένα πανομοιότυπο σπίτι στα νότια προάστια, από τη Βουλιαγμένη μέχρι το Λαγονήσι. Μία κυρία που ήταν μαζί τους φωτογράφισε το σπίτι και οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου και προφανώς κάποιοι υπέθεσαν ότι πουλάω το σπίτι μου. Απορώ όμως, γιατί δεν με κάλεσαν να με ρωτήσουν».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...