Το είπε και το έκανε o Αν.Κοτσανάς-Οριστικό διαζύγιο με την Ε.Π. με καρφιά κατά Καρακώστα

Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Το είπε και το έκανε ο αντιδήμαρχος Αν.Κοτσανάς-Οριστικό διαζύγιο με την Ε.Π.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για την εκλογή του νέου προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς δήλωσε στα ΜΜΕ  την παραίτηση του από αντιδήμαρχος Ναυπακτίας και ότι ανεξαρτητοποιείται από την Ενωτική πρωτοβουλία. Το ρεπορτάζ του Nafpaktianews.gr από την πρώτη στιγμή που τέθηκε θέμα επιστροφής Σμπούκη επιβεβαιώνεται . Σφοδρή ήταν η επίθεση του τέως αντιδημάρχου Ανδρέα Κοτσανά κατά Καρακώστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΟΡΘΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΠΑΙΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΞΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΑΘΙΑ ΣΚΕΨΗ , ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΞΑ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...