Το ευχαριστήριο μήνυμα του Άγγελου Σταυρόπουλου

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες και όλους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους στην εκλογική διαδικασία των Περιφερειακών Εκλογών. Νοιώθω ευτυχής γιατί επικοινώνησα με ανθρώπους που ταυτίστηκα αξιακά και ιδεολογικά μαζί τους, με κοινές αγωνίες για τα προβλήματα του τόπου μας, δίχως ηθικές εκπτώσεις και παρεκκλίνουσες συμπεριφορές.

Επέλεξα έναν προεκλογικό αγώνα που τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, ήταν η επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, η αναγνώριση από κοντά των προβλημάτων του τόπου μας και η έκθεση των προσωπικών μου απόψεων για θέματα που αφορούν όλους μας. Δεσμεύομαι την επικοινωνία αυτή να διατηρήσω και στη συνέχεια.

Είναι η βασική μου αρχή, ότι έτσι θα πρέπει να γίνονται οι εκλογές που αφορούν τους ανθρώπους που απευθύνεται ο κάθε υποψήφιος. Πρέπει η κοινωνία να γνωρίζει και να ξέρει ποιος είναι αυτός που ψηφίζει. Έτσι αγωνίστηκα και έτσι θα πορεύομαι πάντα.   

Το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε ότι οι πολίτες αγωνιούν για την Αλλαγή όλων εκείνων που κρατούν την περιοχή σε στασιμότητα. Με γνώμονα αυτό, οφείλουμε να στηρίξουμε με κάθε τρόπο το Νεκτάριο Φαρμάκη σε αυτό το δύσκολο έργο, έχοντας ως ακρογωνιαίο λίθο, το ήθος και την αξιοπρέπεια που ο ίδιος εξέπεμπε όλη αυτήν την περίοδο.

Από μεριάς μου το μόνο που μπορώ να δεσμευτώ είναι ότι, από οποιοδήποτε μετερίζι, μέσα στην κοινωνία, θα συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου, ήτοι να αγωνίζομαι με ήθος, συνέπεια και πολιτικό πολιτισμό, για την υλοποίηση όλων όσων προεκλογικά πρεσβεύαμε. 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Άγγελος Αθ. Σταυρόπουλος

Οικονομολόγος MSc.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...