Το ημερολόγιο του βιασμού: Δασκάλα κατέγραφε βήμα-βήμα την αποπλάνηση ενός 14χρονου

Σάλο έχει προκαλέσει η δράση 37χρονης δασκάλας που κατέγραφε βήμα-βήμα σε ημερολόγιο την αποπλάνηση ενός 14χρονου αγοριού, με το οποίο είχε συνάψει ερωτικό δεσμό.

Η Nicole Wilfinger, η οποία αυτήν την περίοδο εκτίει ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών, έχοντας καταδικαστεί για την αποπλάνηση και τον βιασμό του 14χρονου, φρόντιζε να καταγράφει ανελλιπώς κάθε σημαντική στιγμή της σχέσης της μαζί του.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο ημερολόγιό της, το οποίο δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Mirror, η αποπλάνηση του ανήλικου δεν συνέβη από τη μία μέρα στην άλλη αλλά σταδιακά. Οι καταχωρίσεις της, γραμμένες με ύφος ερωτοχτυπημένης μαθητριούλας, αποκαλύπτουν τη διαστροφή της, αφού σε κανένα σημείο του ημερολογίου δεν φαίνεται να δείχνει μεταμέλεια ή να αναγνωρίζει το γεγονός ότι αναφέρεται σε ένα παιδί!

Η 37χρονη δασκάλα ήταν φίλη με την μητέρα του ανήλικου και επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του για να κάνει baby sitting στην εφτάχρονη αδερφή του. Η σχέση τους εξελίχθηκε από φιλική σε ερωτική μέσα σε διάστημα τριών μηνών, μετά από τις επίμονες προσπάθειες της Wilfinger η οποία, όπως αποδείχθηκε στην δίκη δεν άφηνε τον έφηβο σε ησυχία. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι αστυνομικοί βρήκαν καταγεγραμμένες στο τηλέφωνο της περίπου 2.000 κλήσεις προς τον νεαρό, αλλά και εκατοντάδες αποθηκευμένες φωτογραφίες του παιδιού.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις καταχωρίσεις του ημερολογίου που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας:

22 Μαΐου, 2015: «Η πρώτη φορά που μιλήσαμε και η φιλία μας άλλαξε για πάντα»

4 Ιουλίου: «Η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του»

11 Ιουλίου: «Η πρώτη φορά που κάναμε σεξ»

10 Αυγούστου: «Η πρώτη φορά που με φίλησε μέσα στην τάξη μου»

4 Νοεμβρίου: «Το πρώτο μας σεξ συμφιλίωσης μετά από τσακωμό»

23 Μαρτίου, 2016: «Η πρώτη φορά που κάναμε σεξ στο κρεβάτι του»

24 Μαρτίου: «Πρώτη φορά που με αποκάλεσε πριγκίπισσά του»

2 Απριλίου: «Πρώτη φορά που κάποιος τον αποκάλεσε “το αγόρι μου”»

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...