Το ΙΟΝΙΑΝ στο νέο του εντυπωσιακό χώρο!!!

Το ΙΟΝΙΑΝ στο νέο του εντυπωσιακό χώρο!!!

Το ΙΟΝΙΑΝ CHANEL απέκτησε νέο του “σπίτι” . Ένας άνετος , φιλόξενος και εντυπωσιακός χώρος στο κέντρο της Πάτρας φιλοξενεί πλέον το μεγαλύτερο περιφερειακό κανάλι. Τα υψηλά στάνταρ που είχε βάλει η διοίκηση του καναλιού τα τελευταία χρόνια και τα οποία οδήγησαν το ΙΟΝΙΑΝ στην κορυφή της Περιφερειακής τηλεόρασης πανελλαδικά.

Πλέον οι στόχοι που είναι η ποιοτική ανάπτυξη του προγράμματος, αλλά και του εξοπλισμού μέσω των νέων εγκαταστάσεων γίνονται ακόμη πιο εύκολα μέσα σε αυτόν το υπερσύγχρονο χώρο γιατί θα μπορούν να γίνουν πράξη καινοτομίες που θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο ότι γνωρίζαμε για την περιφερειακή τηλεόραση.

Το ΙΟΝΙΑΝ έχει αποδείξει άλλωστε όλα αυτά χρόνια ότι όσα βήματα έχει πραγματοποιήσει ,είναι συνεχώς προς τα εμπρός , με ζωντανές μεταδόσεις από κάθε περιοχή της Ελλάδας , με δικές του τηλεοπτικές παραγωγές , ζωντανό ενημερωτικό μαγκαζίνο το μεσημέρι , ζωντανή ενημερωτική εκπομπή κάθε απόγευμα και ζωντανό δελτίο ειδήσεων κάθε βράδυ στις 20:00 όλες τις ημέρες της εβδομάδας αλλά και συνεχή ενημέρωση μέσα από την ιστοσελίδα του ioniatv.gr 24 ώρες το 24ωρο. Το όραμα, η σωστή διοίκηση, οι ουσιαστικές επενδύσεις, το κατάλληλο ειδικευμένο προσωπικό, είναι το μυστικό επιτυχίας του Ionian channel.

Το Ionian channel συνεχίζει το ταξίδι του… μείνετε συντονισμένοι φίλες και φίλοι … τα καλύτερα έρχονται!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...