Το Καρναβάλι της Πάτρας πάει για το δικό του ρεκόρ Γκίνες στο χορό – Όλα είναι έτοιμα…

Στον ρυθμό του Danza Κuduro, την Πέμπτη πίσω από το κτίριο του Παλαιού Πτωχοκομείου

Πάμε να δημιουργήσουμε το δικό μας ρεκόρ Γκίνες, στην καρναβαλική Πάτρα, σε ένα ξεχωριστό event, που αξίζει να συμπεριληφθεί στην λίστα όλων αυτών των ανατρεπτικών δρώμενων που γίνονται στην καρδιά του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Μιλάμε φυσικά για τον… μαζικό χορό που πρόκειται να γίνει στην Πάτρα, το απόγευμα της Πέμπτης, πίσω από το κτίριο του Παλαιού Πτωχοκομείου, σε ένα δρώμενο που πρόκειται να γράψει την δική του ιστορία στο ρεκόρ Γκίνες.

Η συμμετοχή του κόσμου, μπορεί να μην έφτασε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι η Πάτρα δεν θα πετύχει το δικό της ρεκόρ. “Το έχουμε το ρεκόρ” τονίζει ο διοργανωτής του event, Μάριος Ιωαννίδης.

Πάνω από 500 άτομα πρόκειται να χορέψουν όλα μαζί Danza Κuduro, έναν από τους πιο ερωτικούς λάτιν χορούς που κάνει θραύση στο εξωτερικό, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Αμερική.

“Ο αρχικός μας στόχος ήταν φτάσουμε τα 1.000 άτομα” τονίζει ο Μάριος Ιωαννίδης. “Ωστόσο αυτό, επειδή αρκετοί που είχαν δείξει ενδιαφέρον για να πάρουν μέρος, συμμετέχουν ενεργά στο Πατρινό Καρναβάλι και τρέχουν αυτές τις μέρες, δεν κατέστη δυνατό. Σε κάθε περίπτωση ο αριθμός των συμμετοχών θα ξεπεράσει τα 500 άτομα και η Πάτρα θα γράψει το δικό της ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες”. 

OΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΡΕΚΟΡ – Πρόβα στον Φάρο Πάτρας

Σκληρές πρόβες για ένα αρμονικό αποτέλεσμα

Το να πάρεις μέρος σε έναν τέτοιο χορό δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, να δηλώσεις δηλαδή, την συμμετοχή και ως εκεί.

Όλο αυτό το διάστημα προηγήθηκαν σκληρές πρόβες, έτσι ώστε οι χορευτές να μάθουν από την μία το συγκεκριμένο χορό, αλλά και από την άλλη να συγχρονιστούν στις κινήσεις μεταξύ τους, έτσι ώστε να βγει ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Χρειαζόταν με λίγα λόγια δουλειά που βγήκε εις πέρας. “Οι περισσότερο από τους συμμετέχοντες είναι μαθητές σε σχολές χορού της Πάτρας, μέλη χορευτικών συλλόγων, αλλά και παρέες που ήθελαν να πάρουν μέρος, σε αυτό το δρώμενο” τονίζει ο κ. Ιωαννίδης. “Δουλέψαμε, κοπιάσαμε και πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά καλό”. 

Πάνω από 500 άτομα θα χορεύουν για 8,5 λεπτά

O χορός θα κρατήσει περίπου 8,5 λεπτά. Το να δεις πάνω από 500 άτομα να χορεύουν όλα μαζί στον ίδιο ρυθμό, με τις ίδιες κινήσεις, σίγουρα είναι ένα θέαμα διαφορετικό που αρκετοί Πατρινοί θα θέλουν να απολαύσουν από κοντά.

Η συγκέντρωση των χορευτών θα ξεκινήσει από τις 7 το απόγευμα και ο χορός αναμένεται να αρχίσει γύρω στις 21:00. Στο χώρο θα υπάρχει κάμερα από το Ionian T.V. που θα καλύψει το θέαμα.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πάρτι με τους Alcatrash στον χώρο του Royal. 

patrasevents.gr


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...