Το κορυφαίο tweet για την εκλογή Τραμπ!

Ο Ζοέλ Εμπίντ είναι ένας Καμερουνέζος που τα τελευταία έξι χρόνια ζει, σπούδασε (σε Ροκ Σκουλ, Κάνσας) και πλέον εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι δηλαδή εξ εκείνων που “θίγονται” από την εγκατάσταση του Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο, δεδομένης της σκληρής πολιτικής του στο μεταναστευτικό και τις δημόσιες τοποθετήσεις, ρατσιστικής χροιάς, για το χρώμα, το φύλο, τη διαφορετικότητα.

Αναμενόμενη και λογική ήταν η αντίδρασή του νεαρού σέντερ στην απόφαση των Αμερικανών πολιτών να χρίσουν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών διάδοχο του Μπαράκ Ομπάμα. Το έκανε όμως με τόσο υπέροχα χιουμοριστικό τρόπο που το ξεκαρδιστικό tweet του συγκέντρωσε χιλιάδες retweets και likes.

Τι έγραψε ο Εμπίντ; Πως η Αμερική κάνει… tanking. Χάνει “επίτηδες” δηλαδή και ξοδεύει μια-δυο-τρεις-τέσσερις χρονιές, μια προεδρική θητεία επί της ουσίας, προκειμένου να βγει πιο δυνατή.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εμπιστευτούμε τη διαδικασία“, συμπλήρωσε.

Ό,τι δηλαδή πράττουν από επιλογή τα τελευταία χρόνια οι Σίξερς προκειμένου να γίνουν η δύναμη του παρελθόντος. Η ομάδα που έδειξε εμπιστοσύνη το ταλέντο του νέου… Ολάζουον, τον επέλεξε στο Νο3 του ντραφτ του 2014, τον στήριξε όσο ήταν τραυματίας και τώρα δρέπει τους καρπούς της υπομονής που έδειξε.

 

ασδφασδφ

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...