Το κόστος της αποκατάστασης του δρόμου στο Ριγάνι ανέρχεται συνολικά στα 800.000,00 ευρώ.

Πολλά προβλήματα προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας τα οποία, όμως, αντιμετωπίστηκαν άμεσα και αποτελεσματικά κυρίως με την χρήση ιδίων μηχανημάτων, εξοπλισμού και προσωπικού, σε αγαστή συνεργασία φυσικά με τους αντίστοιχους δήμους, στους οποίους παρατηρήθηκαν οι δυσλειτουργίες.

Το σοβαρότερο όμως περιστατικό παρουσιάστηκε στην επαρχιακή οδό Πιτσινέικα – Ριγάνη Ναυπακτίας, όπου εκτεταμένη κατολίσθηση κατέστρεψε το οδόστρωμα του επαρχιακού δρόμου και κατέστησε την πρόσβαση στο χωριό Ριγάνη εφικτή μόνο από παράπλευρη αγροτική οδό.

Τα μηχανήματα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας μετέβησαν εγκαίρως  στην περιοχή προκειμένου να συντηρηθεί ο παράπλευρος αγροτικός δρόμος για την αποκατάσταση της πρόσβασης στο χωριό Ριγάνη, ενώ οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. απέστειλαν άμεσα στην γενική διεύθυνση της Περιφέρειας τεχνική έκθεση για την ζημιά που προκλήθηκε, με τον απαιτούμενο προϋπολογισμό αποκατάστασης της.

Ο  προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου αποκατάστασης ανέρχεται συνολικά στα 800.000,00 ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας επικοινώνησε άμεσα με τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Σταύρο Καλογιάννη προκειμένου να εξασφαλιστούν  οι πιστώσεις για την ταχύτατη υλοποίηση του έργου ώστε να αποκατασταθεί, η ομαλή και απρόσκοπτη κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό.

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ρε παιδιά 3.000.000 στοίχισαν τα 500 μέτρα στην Εγνατία οδό εσείς θέλετε 800.000 για τον δρόμο στο ριγάνι έλεος πιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...