Πριν την ολοκλήρωση του δευτέρου γύρου των Περιφερειακών εκλογών, επιθυμώ να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που συμπορεύθηκαν με το συνδυασμό μας «ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» του Νεκτάριου Φαρμάκη. 
Ένα συνδυασμό από νέους ανθρώπους, που πιστέψανε στην Αλλαγή Νοοτροπίας και Πολιτικής στην Περιφέρειά μας. Που αγωνίζεται για την άρση του αποκλεισμού, την ισόρροπη Ανάπτυξη και την δίκαιη συμμετοχή όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων. Όλοι ανεξαρτήτως προσωπικού αποτελέσματος αγωνιζόμαστε προς την κατεύθυνση αυτή, για το καλό του τόπου μας. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσες και όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους από όλο το Νομό. Από μεριάς μου το μόνο που μπορώ να δεσμευτώ είναι ότι, από οποιοδήποτε μετερίζι, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με ήθος, συνέπεια και πολιτικό πολιτισμό, για την υλοποίηση όλων όσων προεκλογικά πρεσβεύαμε. 
Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου έδειξε ότι οι πολίτες της Περιφέρειας ζητούν και αγωνιούν για την Αλλαγή όλων εκείνων που κρατούν την περιοχή σε στασιμότητα. Γυρίσανε την πλάτη στις κομματικές παρέες και στις κλειστές πόρτες της Περιφέρειας. Αδιαφόρησαν για τις πολιτικές μεταπηδήσεις που ως στόχο έχουν την ατομική πολιτική επιβίωση.

Φίλες και Φίλοι

Σας καλώ όλους την Κυριακή 2 Ιουνίου στις κάλπες, για να επισφραγίσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, ώστε μια Νέα Εποχή να ξημερώσει στην Περιφέρειά μας. Μια εποχή που θα οδηγήσει στο σπάσιμο δεσμών και νοοτροπιών του χθες, ώστε κάτι νέο να ξημερώσει για τον τόπο μας. 
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Άγγελος Αθ. Σταυρόπουλος

‘’Μαζί σε κάθε προσπάθεια που προάγει το καλό του τόπου μας, με ήθος, συνέπεια και πολιτικό πολιτισμό.’’



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...