Το μήνυμα του Τσίπρα σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς

«ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ»

Μήνυμα απέστειλε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην ημερίδα της Γενικής Γραμματείας Κατά της Διαφθοράς με θέμα «Παίζω τίμια. Οι νέοι αλλάζουν το παιχνίδι».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά της Διαφθοράς και στόχο έχει να ξεκινήσει μια «συμμαχία ειρήνης» με τα συναρμόδια Υπουργεία ώστε να υπάρξει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των νέων απέναντι σε θέματα διαφθοράς.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση να απευθύνω χαιρετισμό στη σημερινή εκδήλωση. Δυστυχώς όμως, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και της επίσκεψής μου στην ακριτική Νίσυρο, δεν είναι δυνατόν να παρευρεθώ σε αυτή.

Ωστόσο, θέλω έστω και εξ αποστάσεως, να εκφράσω την προσωπική μου στήριξη σε κάθε προσπάθεια για την υλοποίηση δράσεων που αφορούν τους μαθητές και τη νεολαία, με στόχο την αλλαγή της κουλτούρας και την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα πρόληψης και καταπολέμησης της διαφθοράς», επεσήμανε στο μήνυμά του ο Αλέξης Τσίπρας.

«Καμία μεταρρύθμιση δεν μπορεί να πετύχει χωρίς την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων. Διότι οι νέοι και οι νέες αυτής της χώρας είναι εκείνη η δύναμη που μπορεί να ωθήσει την κοινωνία στην πρόοδο και την ευημερία.

Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πλούσιο έργο της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς. Είναι βαθιά πεποίθησή μου ότι πρωτοβουλίες σαν τη σημερινή ενισχύουν σημαντικά τη συνολικότερη μάχη που δίνει η κυβέρνηση και η κοινωνία κατά της διαφθοράς», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...