Το μεγάλο ντέρμπι πλησιάζει….

ατρομητοσ σπανης-002Μετά από τρείς συγκλονιστικούς αγώνες  με αγωνία ,ένταση ,θέαμα και  αμφισβητούμενες φάσεις   έγινε γνωστός ο  αντίπαλος  του Ναυπακτιακού Αστέρα στο τελικό του πρωταθλήματος  . Το τοπικό ποδόσφαιρο της  Αιτωλοακαρνανίας και ιδιαίτερα  της Ναυπακτίας  που  θα βγάλει τον πρωταθλητή  της Α’ ΕΠΣΝΑ κέρδισε πόντους  και αυτό συνεπάγεται όχι μόνο από το  καλό ποδόσφαιρο που παρακολουθήσαμε αλλά και από τον ενδιαφέρον του κόσμου που γέμισε τα γήπεδα ασφυκτικά.

Τώρα το Σάββατο ήρθε η ώρα για την μεγάλη ‘’μάχη’’ μεταξύ του Ναυπακτιακού Αστέρα και του Ατρόμητου Αντιρρίου στο μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος.  Ο πρώτος αγώνας ξεκινά το Σάββατο στις 17:00 στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο και θα έχουμε σίγουρα ακόμη έναν αγώνα στο Δημοτικό γήπεδο του Αντιρρίου  το επόμενο Σάββατο 20 Απριλίου  και αν χρειαστεί  θα έχουμε και Τρίτη αναμέτρηση  το μεθεπόμενη  Κυριακή 28 Απριλίου στο Παπαχαραλάμπειο.

Για όσους πιστεύουν στις παραδόσεις και για όσους λένε ότι υπάρχουν για να σπάνε αξίζει να θυμίζουμε πώς τα τελευταία δύο χρονιά οι Αντιρριώτες έχουν χτίσει τη δική τους ,  τη σεζόν 2011-2012 νίκησαν δύο φορές τον Ναυπακτιακό με 0-1 στο Παπαχαραλάμπειο με  γκόλ του Παπαποστόλου  και 2-1 στο Δημοτικό γήπεδο Αντιρρίου με τον Ναυπακτιακό να προηγείται με τον Αδραχτά με 0-1 , τον Νίκο Παπαδόπουλο να ισοφαρίζει σε 1-1 και τον Θοδωρή Καλαβρουζιώτη να  δίνει τη νίκη στη τότε ομάδα του με  2-1. Τη σεζόν 2012-2013 είχαμε δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκόρ 1-1 στο Παπαχαραλάμπειο με τον Αλεξόπουλο να κάνει το 0-1 και τον Σωτηρόπουλο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα1-1, και στο Δημοτικό γήπεδο Αντιρρίου   είχαμε πάλι το ίδιο σκόρ με τους αδελφούς Καλαβρουζιώτη να σημειώνουν από ένα τέρμα. Να ευχηθούμε να καλή τύχη και στις δύο ομάδες και προτρέπουμε τους φιλάθλους να μην χάσουν κανέναν τελικό  και να γεμίζουν για ακόμη μια φορά τα γήπεδα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...