Το μεσημέρι της Παρασκευής η συνάντηση Τσίπρα – Καζνέβ

Την Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου, αναμένεται η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρωθυπουργό της Γαλλικής Δημοκρατίας, Μπερνάρ Καζνέβ.

Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών και εν συνεχεία οι κ.κ. Τσίπρας και Καζνέβ θα πραγματοποιήσουν δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

Στο ταξίδι του στην Αθήνα, τον κ. Καζνέβ θα συνοδεύουν ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν και ο υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αρλέμ Ντεζίρ.

Σύμφωνα με τη γαλλική πρεσβεία, ο κ. Καζνέβ θα στείλει μήνυμα αλληλεγγύης και φιλίας της Γαλλίας προς τον ελληνικό λαό και τις αρχές της χώρας. Θα υπενθυμίσει επίσης τη σημασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το μέλλον των 27.

Ο κ. Καζνέβ θα συναντηθεί επιπλέον με τους υπεύθυνους των γαλλικών επιχειρήσεων που είναι εγκατεστημένες στην Ελλάδα και θα παρευρεθεί σε συνεδρίαση σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές για τους αιτούντες άσυλο, οι οποίοι θα μετεγκατασταθούν στην Γαλλία κατά τον μήνα Μάρτιο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο Γάλλος πρωθυπουργός θα συναντηθεί με το προσωπικό του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας και της Γαλλικής αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών καθώς και με τη γαλλική κοινότητα στην Ελλάδα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/273047-To-mesemeri-tes-Paraskeyes-e-synantese-Tsipra-Kazneb ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...