Το νέο κόμμα του «Ελλάδα-Ο άλλος δρόμος» παρουσίασε ο Νότης Μαριάς

Την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του, με όνομα «Ελλάδα-Ο άλλος δρόμος» ανακοίνωσε, με ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Νότης Μαριάς.

«Δεν πάει άλλο. Ήλθε η ώρα να κόψουμε τον γόρδιο δεσμό», είπε στην ομιλία του ο κ. Μαριάς υπογράμμισε, ότι «το Πολιτικό Κίνημα «Ελλάδα Ο άλλος Δρόμος»  γεννήθηκε μέσα από τους κοινωνικούς αγώνες ενάντια στο μνημόνιο και στην τρόικα και αγωνίζεται για μια κοινωνία δίκαιη, με επίκεντρο τον Άνθρωπο.. Η κυβέρνηση δεν τολμά ούτε καν ναπροσφύγει δικαστικά κατά των δανειστών, ούτε βέβαια τολμά να ψελλίσει έστω και μια λέξη για την καταβολή του υπολοίπου κεφαλαίου του τρίτου δανειακού πακέτου, ύψους 19,5 δισ. ευρώ που περίσσεψαν από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Επιπλέον, δεν τολμά να απαιτήσει μείωση των μνημονιακών μέτρων κατά 25%, μια και οι δανειστές έχουν καταβάλλει μόνο το 75% του τρίτου δανείου».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/278453-To-neo-komma-toy-Ellada-O-allos-dromos-paroysiase-o-Notes-Marias ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...