Το ξέσπασμα της Τζένιφερ Άνιστον: «Δεν είμαι μια θλιμμένη, άτεκνη γυναίκα»

main

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες και καταξιωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ και όπως λέει η ίδια, έχει δουλέψει πολύ στη ζωή της για να ανεβάσει το επαγγελματικό της προφίλ, ειδικά μετά το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ.

Σε μία αρκετά εξομολογητική συνέντευξη στο Marie Claire, η Τζένιφερ Άνιστον δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για τις «ετικέτες» που της φόρεσαν τα μίντια, αυτή της «άτεκνης γυναίκας», καθώς το γεγονός ότι δεν έκανε παιδιά αποτέλεσε αντικείμενο ασταμάτητου δημόσιου σχολιασμού.

Μάλιστα όπως είπε η ίδια, «ένιωθα ντροπή για την οικογενειακή μου κατάσταση. Για το διαζύγιό μου, για την μακροχρόνια απουσία ενός συντρόφου, για το ό,τι δεν έκανα παιδί».

«Είναι σαν να κοιτάζουμε τις γυναίκες από ένα συγκεκριμένο πρίσμα. Γιατί δεν βλέπουμε και κάτι άλλο;», είπε και πρόσθεσε: «Απλά σκέφτηκα: Έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά σε αυτή τη ζωή και γι’ αυτή την καριέρα για να τα αφήσω να σβήσουν κάτω από τη θλίψη μίας άτεκνης γυναίκας».

Η Τζένιφερ από τότε που χώρισε, το 2005, από τον Μπραντ Πιτ δέχτηκε όλα τα χρόνια έναν καταιγισμό ερωτήσεων για το πότε θα ξαναπαντρευτεί και πότε θα αποκτήσει οικογένεια, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα όσα έκανε όλα αυτά τα χρόνια στον κινηματογράφο.

Η ίδια είχε προχωρήσει τη ζωή της, αφού το 2015 παντρεύτηκε τον Τζάστιν Θερού.

658

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...