Το παιχνίδι της δεκαετίας είναι εδώ και σε περιμένει.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του ηλεκτρονικού καταστήματος hightech.com.gr για το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι της δεκαετίας Diablo 3. Το μόνο που χρειάζεται για να φτάσεις κοντά στο παιχνίδι είναι να κάνεις like στη σελίδα μας στο facebook και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου έτσι ώστε να μπεις στη κλήρωση.

http://www.facebook.com/HighTech.com.gr/app_369100049783115

Ο νικητής θα βγει από κλήρωση η οποία θα αναρτηθεί και σε βιντεο στη σελίδα μας στο facebook. Ο διαγωνισμός  λήγει στις  23 Ιουνίου. Ελπίζουμε να είσαι εσύ ο τυχερός.

.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι

Δύο δεκαετίες πέρασαν από τότε που οι δαιμονικοί άρχοντες, Diablo, Mephisto & Baal, ξεκίνησαν το ταξίδι τους στον κόσμο του Sanctuary με σκοπό να φέρουν το κακό στην ανθρωπότητα και να επιβάλλουν τις μιασμένες αντιλήψεις τους. Αλλά όσοι γενναίοι ήρωες του Καλού πολέμησαν τότε στο πλευρό του Αρχάγγελου Tyrael, δεν ξεχνούν εύκολα τα όσα έζησαν. ‘Oταν ο Deckard Cain επιστρέφει στα χαλάσματα του Καθεδρικού ναού του Tristram, ψάχνοντας για στοιχεία που θα εξοντώσουν μια για πάντα τις δυνάμεις του Κακού, ένας φλεγόμενος κομήτης πέφτει από τους ουρανούς, χτυπώντας το έδαφος από το οποίο εισήλθε για πρώτη φορά στον κόσμο ο Diablo.

Αυτή η φωτιά από τον ουρανό ξυπνάει αρχαίους δαίμονες που βρίσκοντας για αιώνες σε λήθη και καλεί τους ήρωες του Sanctuary να έρθουν να υπερασπιστούν τον κόσμο των ανθρώπων από τις ανερχόμενες δυνάμεις της Κόλασης για μία ακόμη φορά. Εξερεύνησε τον κόσμο του Sanctuary, το ζωντανό gothic δημιούργημα φαντασίας του πλανήτη του Diablo III, σε πανέμορφο 3D περιβάλλον. Δώσε επικές μάχες με τις δαιμονικές δυνάμεις των Φλεγόμενων Κολάσεων με ολοκαίνουριους χαρακτήρες όπως ο απόκοσμος Witch Doctor, ή ξαναζήσε τους θρύλους του παρελθόντος με ήρωες όπως ο πανίσχυρος Barbarian. Δείξε στους εχθρούς σου τι σημαίνει πόνος, χρησιμοποιώντας το περιβάλλον και τις κρυμμένες παγίδες του σαν όπλο.

Ζήσε την πιο έντονη multiplayer εμπειρία, με την απίστευτα αναβαθμισμένη Battle.net πλατφόρμα, με ένα σημαντικό αριθμό βελτιώσεων και προσθηκών, φτιαγμένες ειδικά για να κάνουν το παιχνίδι με τους φίλους πιο εύκολο και πολύ πιο διασκεδαστικό.

-



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...