Το παλιό και το πιθανό νέο «αγκάθι» για την παραμονή Πόνσε στην ΑΕΚ

Το παλιό και το πιθανό νέο «αγκάθι» για την παραμονή Πόνσε στην ΑΕΚ

Εξελίξεις αναμένονται στο προσεχές μέλλον στη Ρόμα, οι οποίες είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν σε ένα επίπεδο και την ΑΕΚ.

Η υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε απασχολεί άμεσα και την Ένωση, η οποία περιμένει τους Ιταλούς να επιλέξουν τον επόμενο αθλητικό διευθυντή τους και να αποφασίσουν με ποιον προπονητή θα πορευτούν την επόμενη σεζόν.

Υποψήφιος για τον πάγκο των «τζιαλορόσι» είναι ο Μαρσέλο Μπιέλσα. Πρόκειται για Αργεντινό τεχνικό, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρκετά το θέμα του 22χρονου στράικερ, με τον οποίο γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία στη Λιλ τη σεζόν 2017-18.

Ένα ακόμη «αγκάθι», ωστόσο, που μπορεί να προκύψει για τον δικέφαλο, σχετίζεται με το οικονομικό κομμάτι για τον ίδιο τον παίκτη. Τη δεδομένη στιγμή, ο Πόνσε έχει λαμβάνειν 1,2 εκατ. ευρώ, που μοιράζονται εξ ημισείας η ΑΕΚ με τη Ρόμα.

Αν η Ένωση καταφέρει να τον αποκτήσει, τότε είναι σίγουρο πως ο Αργεντινός άσος θα απαιτήσει τουλάχιστον ισοϋψές συμβόλαιο, κάτι που μπορεί να φέρει γκρίνια, αφού στο σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ, πιο ακριβοπληρωμένος με 600.000 ευρώ είναι ο Μάρκο Λιβάγια. Οπότε γίνεται κατανοητή η ανισορροπία που θα δημιουργηθεί.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/358079-To-palio-kai-to-pithano-neo-agkathi-gia-ten-paramone-Ponse-sten-AEK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...