«Το πολιτικό σύστημα οδηγεί τον ελληνικό λαό στην καταστροφή»

«Το πολιτικό σύστημα οδηγεί τον ελληνικό λαό στην καταστροφή»
Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην καταστροφή για να σώσει ορισμένους λίγους και αρεστούς, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από το Παρίσι, όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο των προέδρων του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.
Σύμφωνα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η επιβολή διεθνούς οικονομικού ελέγχου στην Ελλάδα και η μετατροπή της σε ένα προτεκτοράτο χρέους είναι πέρα και έξω ακόμα και από το ευρωπαϊκό κεκτημένο ενώ η διάλυση των εργασιακών σχέσεων είναι πέρα και έξω από τον ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε πως  η απόφαση της κυβέρνησης να συνταχθεί απολύτως με τις απαιτήσεις της κ. Μέρκελ, οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή και διαλύει την έννοια της Ευρώπης.

«Οι ευρωπαϊκοί λαοί, και ειδικότερα οι λαοί του ευρωπαϊκού νότου, ξεσηκώνονται. Ο ελληνικός λαός πρέπει να δώσει το παράδειγμα. Να σύρει το χορό της αντίστασης, με πρώτο σταθμό την απόρριψη των μέτρων στο ελληνικό κοινοβούλιο, όποτε αυτά έρθουν», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...