Το πρωί μάθημα, το απόγευμα κατάληψη.

Με κατάληψη του χώρου του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Ναυπάκτου ξεκίνησε και αυτή η εβδομάδα για τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου που είχαν αυτή την εβδομάδα απογευματινή βάρδια. Οι μαθητές αντιδρώντας στην απογευματινή βάρδιας προχώρησαν σε κατάληψη με κύρια αιτήματα: 1) Πρωινή βάρδια με σχολικές υποδομές. 2) Δεν δέχονται να κάνουν μάθημα σε containers. 3) Θέλουν ισοτιμία μεταξύ όλων των σχολείων. 4) Θέλουν πρωί απόγευμα με το 1ο ΓΕΛ μέχρι να φτιαχτεί το 2ο ΓΕΛ – Γυμνάσιο Ναυπάκτου. 5) Τα λεφτά που θα ξοδευόντουσαν στα containers να δοθούν στην άμεση ανακατασκευή του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου. 6) Θέλουν να ξεκινήσουν άμεσα τις διαδικασίες ανακατασκευής του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Ναυπάκτου. 7) Το χρονικό διάστημα που θα κάνουν πρωί απόγευμα με το 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο, να μπορούν να κάνουν γυμναστική στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου.

Μέχρι στιγμής κάθε σχολείο που πηγαίνει σε απογευματινή βάρδια προχωρά σε κατάληψη του σχολείου αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο σε όσους αποφάσισαν στις διπλοβάρδιες .

...



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και γιατι δηλαδη θα πρεπει ολη η πολη να ταλαιπωρηθει για το προβλημα που αντιμετωπιζει ενα σχολειο?τι ειδος ισοτητα εκφραζει αυτη η λυση?αν ειναι ετσι να πανε και τα δημοτικα απογευμα και με την ιδια επισης λογικη ολες οι δημοσιες υπηρεσιες..δεν ειμαστε με τα καλα μας ξυπνηστε

    • νομίζω οτι εισαι αρκετα εξυπνος για να καταλαβεις τι εννοουμε ισοτητα!!! ΔΕΝ φταιμε εμεις που το κτιριο μας βγηκε ακαταλληλο!!! Και συν τοις αλλοις τα σχολεια ανηκουν στη δημοτικη κοινοτητα και δεν μπορεις να πεις εσυ και κανεις γιατι να ταλαιπωρηθει και καποιο αλλο σχολειο!!!

  2. δεν εννοουσα συγκεκριμενα να ταλαιπωρηθει το 2ο λυκειο.θα μπορουσε να συμβει στο καθε κτηριο.μπορω ομως να κρινω -δεν ξερω για σενα- πως η λυση ειναι λαθος.δεν μπορω να συνηθισω τη μια εβδομαδα πρωι και την αλλη απογευμα.θα ηταν καλυτερο να πηγαινει το ενα σχολειο πρωι κ το αλλο απογευμα μονιμα και επειδη ΤΩΡΑ το προβλημα παρουσιαστηκε στο 2ο λυκειο αυτο να πηγαινει στην απογευματινη βαρδια.οι καθηγητες του 2ου δεν δεχτηκαν την λυση με τα λιωμενα και τωρα το θεμα δεν θα ληξει ποτε.μια χρονια ετσι θα την βγαλουμε επειδη κανενας δεν ειναι ωριμος αρκετα ωστε να σκευτει και τους αλλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...