Το … πρωτόκολλο ύπνου του Γιάννη Μπουτάρη

Το … πρωτόκολλο ύπνου του Γιάννη Μπουτάρη
Πάλι τον πήρε ο ύπνος τον μπαρμπα-Γιάννη.
Όπως γράφουν τα parapolitika, είναι γνωστό ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν αισθάνεται καλά όταν τον καλούν σε εκδηλώσεις με ομιλίες , πόσο μάλλον ομιλίες πρωθυπουργών και αρχηγών κομμάτων.

Έτσι λοιπόν και χθες το πρωί κάθισε στην πρώτη σειρά των προσκεκλημένων με σκοπό να ακούσει τον Σαμαρά αλλά στη μέση της ομιλίας παρεδόθη στις αγκάλες του Μορφέα . Ξύπνησε μετά από σκούντημα του παρακαθημένου του όταν ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε. Τα ίδια είχε κάνει και πέρυσι και πρόπερσι , παρότι τότε ήταν η πρώτη του χρονιά στη δημαρχία. Βέβαια , τα όσα λέει ο Σαμαράς κεντρίζουν το ενδιαφέρον του Μπουτάρη έστω και για ένα τέταρτο. Εκείνον που δεν μπορούσε να αντέξει με τίποτα ήταν ο Παπανδρέου . Το έχουμε καταγράψει δύο φορές .

Ο Μπουτάρης στις ομιλίες του Γιώργου κοιμόταν κυριολεκτικά από το δεύτερο λεπτό , ενώ έσπασε κάθε ρεκόρ πέρυσι όταν ο Παπανδρέου μιλώντας σε ένα άνευρο ακροατήριο στο Βελλίδειο , ο μπαρμπα – Γιάννης όχι μόνο κοιμήθηκε αμέσως αλλά δεν μπορούσε να σηκωθεί όρθιος όταν τον ξύπνησαν μετά το τέλος της ομιλίας του τότε πρωθυπουργού.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...