Το στοίχημα του Σαμαρά με Κεφαλονίτη ότι θα τους βοηθήσει (Βίντεο)

Το στοίχημα του Σαμαρά με Κεφαλονίτη ότι θα τους βοηθήσει (Βίντεο)
Αποφασισμένος να βοηθήσει τους κατοίκους της Κεφαλονιάς να επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής τους εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς στην επίσκεψή του στο νησί για να διαπιστώσει από κοντά τις ζημιές από το χτύπημα του Εγκέλαδου.
Ο πρωθυπουργός μάλιστα στο βίντεο που δημοσίευσε το kefaloniapress.gr δέχτηκε να βάλει ακόμη και στοίχημα με έναν ηλικιωμένο ο οποίος τον ενημέρωσε ότι γκρεμίστηκε το σπίτι του.

Ο κ. Σαμαράς του εξηγεί πως για αυτό τον λόγο βρέθηκε στην Κεφαλονιά για να ακούσει τα προβλήματά τους μετά τον σεισμό και να προσπαθήσει να δώσει λύσεις.

Τα χρήματα αυτά βέβαια για την οικονομική ενίσχυση των σεισμοπαθών και την αποκατάσταση των ζημιών στο νησί δεν αποκλείεται να βρεθούν από κοινοτικά κονδύλια.

Τουλάχιστον αυτό προσπαθεί ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης ο οποίος θα συναντηθεί γι αυτό τον λόγο στις 6 Φεβρουαρίου με τον Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής, Γιοχάνες Χαν.

Τα συγκεκριμένα κονδύλια θα μπορούσαν να εκταμιευθούν από το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΕ.

Ο επίτροπος Hahn τόνισε στον ΥΠΕΣ ότι η Κομισιόν θα εξετάσει με προσοχή την Ελληνική πρόταση ενεργοποίησης του Ταμείου Αλληλεγγύης της ΕΕ, υπενθυμίζοντας παράλληλα τους όρους και τις προϋποθέσεις ενεργοποίησης του Ταμείου.

{youtube}qpkkO6h-qPc{/youtube}

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...