Το “Σωματίδιο του Θεού” σε παράσταση

Το
Δέκα χορευτές και μουσικοί επιχειρούν να προσεγγίσουν ό,τι δεν κατάφερε μέχρι στιγμής η επιστήμη.
Η ανακάλυψή του θα μας βοηθούσε να βάλουμε… μια τάξη στο σύμπαν. Η επιστήμη θεωρεί ότι βρίσκεται στο παρά πέντε αυτής της τρομερής ανακάλυψης. Προς το παρόν το «Σωματίδιο του Θεού» γίνεται παράσταση με χορευτές και ταχυδακτυλουργούς από την ομάδα χορού και ακροβασίας «κι όμΩς κινείται» μαζί με τον Χαΐνη Δημήτρη Αποστολάκη και σε συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Δέκα ερμηνευτές (χορευτές, ακροβάτες και μουσικοί) προσπαθούν να καταλάβουν και να κάνουν κατανοητά όλα αυτά τα τεράστια και ελάχιστα, τρομερά συμβάντα, που αφήνουν εμάς τους ανθρώπους στη μέση μιας αδιανόητης κλίμακας να προσπαθούμε, βάζοντας σωματίδια να συγκρούονται με τη ταχύτητα του φωτός, να τακτοποιήσουμε λιγάκι το σύμπαν.

Συντελεστές της παράστασης: Σκηνοθεσία-χορογραφία: κι όμΩς κινείται, Χαΐνης Δημήτρης Αποστολάκης. Σκηνικά: Camilo Bentancor. Κοστούμια: Αγγελική Μάνεση, Φανή Μουζάκη. Μουσική σύνθεση και ερμηνεία: Χαΐνης Δημήτρης Αποστολάκης, Κλέων Αντωνίου, Τάκης Κανέλλου, Θοδωρής Ρέλλος (Μode Plagal). Φωτισμοί-βίντεο: Μαρία Αθανασοπούλου. Ερμηνεία και συν-δημιουργία: Δημήτρης Αποστολάκης, Camilo Bentancor, Τάσος Καραχανίδης, Αντιγόνη Λινάρδου, Ερμής Μαλκότσης, Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Χριστίνα Σουγιουλτζή.

16 Οκτωβρίου 2013
Έως 20 Οκτωβρίου. Στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Εισιτήρια: 15 €. Εκπτωτικό εισιτήριο (Φοιτητές, Άτομα άνω των 65): 12 €. Eιδικά για τους σπουδαστές σχολών χορού ισχύει μειωμένη τιμή: 8 €. Ώρα: 21.00

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...