Το χειρόγραφο σημείωμα του Ρέντσι, λίγο πριν την παραίτηση

Λίγο πριν την επισημοποίηση της παραίτησής του από τη θέση του Πρωθυπουργού της Ιταλίας, ο Ματέο Ρέντσι έσπευσε μέσω Twitter να στείλει το μήνυμά του στους πολίτες και να αφήσει ένα χειρόγραφο σημείωμα.

“Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, όπως γνωρίζετε, οι περισσότερες από 13 εκατομμύρια ψήφοι που πήραμε δεν ήταν αρκετές για να κερδίσουμε τη μεγάλη πρόκληση του δημοψηφίσματος. Και όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, αντέδρασα σε αυτήν την ήττα. Διαβάζω τις εφημερίδες και αναρωτιέμαι τι μπορεί να σκέφτεται ένας πολίτης… Στη συνέχεια άρχισα να διαβάζω τα χιλιάδες email και μηνύματα στο κινητό μου και σκέφτομαι ότι είμαι τυχερός που περιστοιχίζομαι από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για μένα. Από την πλευρά μου, χαμογελάω και πιστεύω ότι τελείωσα καλά τη δουλειά μου. Σήμερα, για παράδειγμα, ψηφίσαμε τον προϋπολογισμό του 2017, έναν ισορροπημένο προϋπολογισμό”, γράφει μεταξύ άλλων ο Ρέντσι.

Για να συνοδεύσει στη συνέχεια την ανάρτησή του με μια φωτογραφία που έχει ένα χειρόγραφο σημείωμα: “Αντίο σε όλους και ευχαριστώ”.

1

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...