Το χρυσόδεντρο που τραγουδούσε και το Δρακοπαραμύθι στο ΟΙΚΟ-θέατρο.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2212013 110911 πμ

Με επιτυχία ξεκίνησαν στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου,οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου,που διοργανώνει η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον “Πράσινο+Μπλε”σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας.

Στις 2Ο Ιανουαρίου 2013 υλοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις του 2ου ΔΣ Ναυπάκτου των τάξεων Γ’1 και Ε’1 με τα έργα «Το χρυσόδεντρο που τραγουδούσε» της Τζέμης Τασάκου και « Δρακοπαραμύθι » της Αγγελικής Βαρελά, αντίστοιχα.

Οι μικροί μαθητές έστειλαν, μηνύματα για την σημασία και την χρησιμότητα του δάσους ,αλλά και την ρύπανση του περιβάλλοντος απο τον άνθρωπο.Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί θεατές κάθε ηλικίας και όχι μόνο,χειροκρότησαν τη προσπάθεια των μικρών μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.

* Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου κα Παϊσίου Γλυκερία τάξης Γ’1 και κύρία Τσουκαλά Βικτωρία τάξης Ε’1 , τον θεατρολόγο – ηθοποιό Δημήτρη Σιούντα και τον καθηγητή εικαστικών Βασίλη Λουκόπουλο, για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να περάσουν μηνύματα για το περιβάλλον στους μικρούς μαθητές, μέσα απο τις θεατρικές παραστάσεις.

Δείτε τα βίντεο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...