Το nafpaktianews απαντά

Σχετικά με το ‘’μπέρδεμα’’ που δημιουργήθηκε σε τοπικό blog της περιοχής με την συνέντευξη του Βασίλη Παναγιωτόπουλου το nafpaktianews έχει να δηλώσει τα εξής: Ποτέ δεν διεκδικήσαμε την συνέντευξη αυτή ως αποκλειστική. Δεν την οικειοποιηθήκαμε,η συνέντευξη ήταν πράγματι η πρώτη συνέντευξη του Βασίλη Παναγιωτόπουλου  και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. 

Όσο αφορά την πηγή την οποία διεκδικεί και καλά κάνει τοπικό blog της περιοχής εμείς δεν την αμφισβητούμε, δεν αναφερθήκαμε στην πηγή διότι ολόκληρη η συνέντευξη μας εστάλει στο email μας από τον ίδιο τον αθλητή, ο οποίος δεν μας επισήμανε την πηγή της και ως εκτούτου δεν αναφερθήκαμε και εμείς σε αυτή, για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε το email του αθλητή και επί προσθέτως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, μας είπε πως η συνέντευξη δεν διεκδικεί αποκλειστικότητα και ότι έχει δημοσιευθεί και σε Αθηναϊκά Μ.Μ.Ε.. Αυτά ως προς τα ερωτήματα που εγκαλούμαστε να απαντήσουμε.

Απορία δική μας:

Πως είναι δυνατόν εμείς να αναρτούμε την συνέντευξη στις 20:00 το βράδυ και το εν λόγω blog που διεκδικεί την αποκλειστικότητα και καλά κάνει να είναι αναρτημένη στις 23:00 τρεις ώρες αργότερα. Μήπως δεν είναι αποκλειστικότητα;

Για να κλείσουμε το θέμα από την μεριά μας και δεν θα ξαναεπανέρθουμε τονίζουμε ότι:

Δεν διεκδικούμε όπως δεν διεκδικήσαμε ποτέ αποκλειστικότητες άλλων και αναφέρουμε πάντα την πηγή όταν απαιτείται.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...