Χρειάστηκε αστυνομική συνοδεία για να πάει στα αποδυτήρια.

Το Κόπα Άφρικα στο Καμερούν έχει αρχίσει και οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να γίνουν πρωταγωνιστές, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που επιχειρούν να τους κλέψουν τη δόξα. Όπως, για παράδειγμα, ο διαιτητής Τζάνι Σικάζουε από τη Ζάμπια, ο οποίος άφησε τους πάντες άφωνους στον αγώνα της Τυνησίας με το Μάλι και τελικά χρειάστηκε τη βοήθεια των αστυνομικών δυνάμεων για να καταφέρει να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο το Μάλι προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κονέ στο 48′, καταφέρνοντας να διατηρήσει το προβάδισμα στη συνέχεια χάρη στην απόκρουση του τερματοφύλακα Μουνκόρο σε πέναλτι του Καζρί στο 77′. Και εκεί που η Τυνησία, έχοντας χάσει το πέναλτι, έψαχνε τον τρόπο για να ισοφαρίσει, ανέλαβε ο διαιτητής…

Στο 85′ λοιπόν, προς έκπληξη όλων, ο Σικάζουε σφύριξε τη λήξη του αγώνα! Αμέσως, φυσικά, οι Τυνήσιοι έπεσαν πάνω του και αφού πρώτα δικαιολογήθηκε λέγοντας πως υπήρξε πρόβλημα με το ρολόι του, διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οχι για πολύ όμως, αφού στο… 89:50 σφύριξε οριστικά τη λήξη, παρά το γεγονός ότι είχαν γίνει έξι αλλαγές αλλά και διακοπές για να δροσιστούν οι παίκτες.

Ο ρέφερι δεν υπολόγισε τίποτα απ’ όλα αυτά και σφύριξε πρόωρα τη λήξη, με συνέπεια να χρειαστεί τη βοήθεια των αστυνομικών δυνάμεων για να φτάσει στα αποδυτήρια.

πηγή newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...