Τρίκορφο Ναυπακτίας: Τα ορμητικά νερά έκαναν φύλλο και φτερό τα αντιπλημμυρικά έργα.Βίντεο

Ο Εύηνος για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι όποιος τον υποτιμήσει θα το πληρώσει και επίσης ότι κανένα λάθος δεν συγχωρείται. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ένα τμήμα του αντιπλημμυρικού έργου με σαρζανέτ έπαθε μεγάλη ζημιά από τις τελευταίες βροχοπτώσεις που και δεν έκαναν τον ποταμό να ξεχειλίσει όπως είχε συμβεί παλαιότερα , ήταν αρκετές να κάνουν φύλλο και φτερό ένα αντιπλημμυρικό έργο που οι άνθρωποι της περιοχής περίμεναν να γίνει και να δώσει οριστική λύση. Δυστυχώς όμως η λύση αυτή δεν ήρθε και για ακόμη μια φορά βρισκόμαστε να επισημάνουμε τους κινδύνους που έγιναν πάλι ορατοί για την ηλεκτροδότηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και μονάδας παραγωγής μαρμελάδων που βρίσκονται στην περιοχή.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η αρμόδια υπηρεσία της περιφέρειας που επιβλέπει το έργο έκανε αυτοψία στο σημείο που έγινε η ζημιά και σε ερώτηση που κάναμε μας ενημέρωσε ότι θα γίνει ότι χρειάζεται για να προστατευτούν περιουσίες αλλά και οι κολώνες που παλαιότερα είχαν παρασυρθεί δύο φορές από τα ορμητικά νερά του Ευήνου. Όσον αφορά το για το έργο και τις ζημιές που υπέστη η μελέτη λέει σύμφωνα με τους ανθρώπους της αρμόδιας υπηρεσίας βαραίνουν τον κατασκευαστή που πρέπει επισκευάσει τα προβληματικά σημεία μέχρι και ενάμισι χρόνο μετά την παράδοση του έργου. Εδω πρέπει να επισημάνουμε ότι οι τελευταίες παρεμβάσεις στο έργο έγιναν πριν περίπου δύο μήνες και ότι το έργο ακόμη δεν έχει παραληφθεί.

Το Nafpaktianews.gr βρέθηκε σήμερα στο σημείο και σας παρουσιάζει εικόνες από την περιοχή καθώς και βίντεο πριν λίγες ημέρες.

Θα επανέλθουμε στο θέμα και θα επισημάνουμε για ακόμη μια φορά την άμεση επέμβαση που χρειάζεται να γίνει στο σημείο μέχρι να αντικατασταθεί το προβληματικό πράγμα που διαπίστωσαν και οι άνθρωποι της περιφέρειας που έκαναν αυτοψία λίγες ώρες μετά το περιστατικό.

Εικόνες 5/1/21

Εικόνες 3/11/21



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γραψτε μηπως παρουνε χαμπαρι γιατι αυτους τους φτηνουν κ. νομιζουν οτι βρεχει περαστηκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Κατεβητε απο το καλαμι γιατι μερικοι δεν εχουν συνελθει ακομα κ. σημερα σιμα κοντα εινε τα γιανεννα!!!!!!!λεει μια γρια στο χωριο μου !! ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ !!!!!!!!!!!!!

  3. Καλησπερα καλη χρονια .Που εινε οι κολητοι που τρωγαν κ.πιναν σε γνωστη ταβερνα της ναυπακτιας κ .αυτοπροσδιοριζοταν οτι θελουν το καλο του χωριου .α@@@@@@@@α

  4. Καλησπερα καλη χρονια. Που εινε οι κολητοι που τρωγαν κ πιναν σε γνωστη ταβερνα του τρικορφου κ.αυτοπροσδιοριζοταν δηθεν για το καλο του χωριου
    Α@@@@@@@@@@α

  5. Καλησπερα μηπως εινε ωρα να ψαξουμε κ τις αλαγες που εγιναν στις αρχικες μελετες οτι αφορα το συγκεκριμενο αντιπλημηρικο εργο και ποια η αντηδραση της αρμοδιας αρχης που ΚΥΝΔΥΝΥΟΥΝ ΝΑ ΜΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ 7 ΧΩΡΙΑ παρα τις ΟΧΛΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ .ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ πουθενα μονο εδω γυριζονται αυτα τα εργα….,……….

  6. Καλησπερα κ. Καλη βραδια!!!
    Ντροπη !!!!!!!Στους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ που σαμποταρουν τα εργα!!!! Μολις
    εκαναν τη δουλεια τους κ. καθαρισαν τα χωραφια τους θυμηθηκαν το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ κ. Το δρομο μηπως παθει ζημειες
    ΚΡΙΜΑ!!!!!! Αυτοι δυστηχως περνουν αποφασεις για το χωριο.(α@@@@@@α αποφασεις αλλα λεμε ) με αυτον το τροπο να εινε σιγουροι δεν πανε πουθενα μονο μεχρι το μαντρι!!!!!!

  7. Τι γινετε εκει κατω δεν υπαρχει κανενας εκει στο χωριο να κανει εστω ενα σχολιο για αυτα που βλεπουμε που εινε εκεινα τα καλα τα παιδια που ηταν γενημενοι για προεδροι

  8. Ναι φιλε μου υπαρχει ευτυχως που ο προεδρος του τρικορφου εινε ψυλος κ. Δεν Χρειαζομαστε μεγαλη σκαλα για τα χριστουγενιατικα στις κολωνες ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. Τι εγινε ρε μαγκες δεν υπαρχει αντιλογος εκει κατω που πηγαν οι ειδικοι κ.παντογνωστες,,,,,,,,,,κατι αλλο μου θυμηζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΙΩΠΗ!!!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!

  10. Ευτυχως που υπαρχουν κ.καποιοι ετεροδημοτες που ανησηχουν πως πανε τα εργα του τρικορφου εδω παει ο λα’ι’κος μυθος ΟΞΩ Π@@@@Η α ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

  11. Που εινε εκεινοι οι διαφενταδες ειδικοι συμβουλοι του προεδρου που κανανε μνημοσυνα με ξενα κολυβα μπηκαν στη τρυπα καιρος ηταν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...