«Βυθισμένη» στο πένθος είναι η τοπική κοινωνία της Αρκαδίας, μετά τον θάνατο 15χρονου στα Μαντέικα την περασμένη Δευτέρα.  Ο 15χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ εξετάζεται το αν ο θάνατος του έχει σχέση με το γεγονός ότι εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση για τον κορωνοϊό την περασμένη Παρασκευή.

Σύντομα αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα «φωτίσει» τα αίτια του ξαφνικού θανάτου του ανήλικου. Με μεγάλη θλίψη συγγενείς και φίλοι του άτυχου παιδιού είπαν το τελευταίο αντίο στην εκκλησία του χωριού. Μάλιστα, ο αδερφός του 15χρονου μίλησε στο arkadialive: «Ο αδερφός μου ήταν πολύ δυνατό παιδί, ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για τίποτα. Ώσπου με αυτά που γίνονταν και στο σχολείο που έλεγαν με το εμβόλιο, την Παρασκευή είχε πάει σε έναν παιδίατρο για να το εξετάσει και να κάνει το εμβόλιό του. Το εξέτασε και απ’ ότι λέει δεν του βρήκε τίποτα. Όταν όμως μου απαντήσαν από το πόρισμα που βγήκε, μου είπαν άλλα. Πάει την Παρασκευή κάνει το εμβόλιό του, έρχεται στο σπίτι και ήταν μια χαρά. Είπε μόνο ότι τον πονάει λίγο το χέρι του, όταν το ακουμπούσε. Την Κυριακή έπαιζε, έφτιαξε την τσάντα του, έκανε το τεστ του για το σχολείο και βγήκε αρνητικό. Πήγε και ξάπλωσε. Το πρωί πήγε η αδερφή μου να τον ξυπνήσει και ήταν νεκρός. Αυτά που ακούγονται περί πνευμονίας, δεν ισχύουν».

Ένας άλλος συγγενής του 15χρονου είπε χαρακτηριστικά: «δεν ξέρω αν είναι το εμβόλιο ή κάτι άλλο, όμως όποιος φταίει θέλω -για την ψυχή του παιδιού- να υποστεί τις συνέπειες». 

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...