Τρίτη σερί νίκη της Εθνικής Νέων – Για την 8άδα με το Μαυροβούνιο

Εθνική Νέων

Στο τέταρτο και καθοριστικό 10λεπτο κρίθηκαν τα πάντα

Η εθνική Νέων, αν και βρέθηκε στο -11, κατάφερε να «επιστρέψει» και να νικήσει με 86-77 τη Γερμανία στο πλαίσιο του Eurobasket U20 που διεξάγεται στην Κρήτη.

Η τρίτη σερί νίκη της ελληνικής ομάδας ήρθε με πολύ δύσκολο τρόπο, καθώς οι Γερμανοί αποδείχθηκαν «σκληρό καρύδι». Είχαν το ματς… στα μέτρα τους μέχρι και την τρίτη περίοδο, σκόραραν με οποιονδήποτε τρόπο έξω από τη γραμμή των 6,75, ενώ κυριαρχούσαν και στα επιθετικά ριμπάουντ.

Στο τέταρτο και καθοριστικό 10λεπτο, όμως, εκεί που κρίθηκαν τα πάντα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε τις αρετές του και με επιμέρους σκορ 36-22 έφερε… τούμπα το ματς.

Καλύτεροι παίκτες της Εθνικής ήταν ο Κόνιαρης (17 πόντοι, 4/4 τρίποντα) που κράτησε την ομάδα, όταν το ματς έδειχνε να… ξεφεύγει, ενώ ο Χαραλαμπόπουλος έφτασε στους 18 πόντους και «μίλησε» στα κρίσιμα σημεία. Καθοριστικοί ήταν και οι Δίπλαρος, Μουράτος με 15 και 11 πόντους αντίστοιχα. 

Η Ελλάδα προκρίθηκε ως πρώτη και αήττητη στα νοκ-άουτ ματς και την Τετάρτη στις 21:15 θα αντιμετωπίσει την 4η ομάδα του Β’ ομίλου, που είναι το Μαυροβούνιο με το νικητή να παίρνει το «εισιτήριο» για την οκτάδα του τουρνουά.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/293179-Trite-seri-nike-tes-Ethnikes-Neon-Gia-ten-8ada-me-to-Mayroboynio ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...