Τραίνο η Τσέλσι, ανατροπή και στο «Ετιχαντ» και … 8 στα 8

Ασταμάτητο το «τραίνο» της Τσέλσι που νίκησε 3-1 τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Ετιχαντ» παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, όπως ακριβώς και την προηγούμενη εβδομάδα εναντίον της Τότεναμ.

 Βέβαια, σήμερα χρειάστηκε και τη βοήθεια της τύχης αφού η Σίτι θα μπορούσε να «τελειώσει» το ματς, αν ο Ντε Μπράιν δεν έχανε μια ευκαιρία από αυτές που γίνονται viral στο διαδίκτυο! Στο 57΄ στα δύο μέτρα από το τέρμα και με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο… κατάφερε να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι για τη Σίτι που προηγήθηκε με αυτογκόλ του Κέιχιλ στο 45΄. Η μπάλα τιμωρεί και αμέσως μετά ο Ντιέγκο Κόστα ισοφάρισε (60΄), ο Γουϊλιαν γύρισε το ματς στο 71΄ και ο Εντέν Αζάρ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 ακριβώς στο 90΄. Οκτώ στα οκτώ για την Τσέλσι που προελαύνει στην Premiership και δείχνει ασυγκράτητη!

Δευτερόλεπτ πριν από το τέλος, ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ των παικτών μετά από «δολοφονικό» χτύπημα του Αγουέρο στον Νταβίντ Λουϊς. Ο Αργεντινός αποβλήθηκε, όπως και ο Φερναντίνιο που χτύπησε τον Φάμπρεγας. Η FA είναι αμείλικτη σε τόσο σοβαρά έκτροπα κι αυτό σημαίνει ότι η Σίτι οι απώλειες της Σίτι θα είναι μεγαλύτερες από τους τρεις βαθμούς που έχασε στο γήπεδο.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...