Ακόμη 757 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό στην Ισπανία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμών των θυμάτων στη χώρα σε 14.555.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των ισπανικών αρχών, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού ανέρχονται πλέον σε 146,690 αυξημένα κατά 6.180

Να σημειωθεί πως στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου έχει παρατηρηθεί μια μικρή επιβράδυνση του ρυθμού εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αυτό εξάλλου επιβεβαίωσε και αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που σημείωσε ωστόσο, πως είναι νωρίς να μιλάμε για αισιοδοξία.

Το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης κινδυνεύει εάν δεν καταστεί εφικτή μια συμφωνία σε μια κοινή οικονομική απάντηση στην πανδημία του κορωνοϊού, προειδοποίησαν σήμερα Ισπανοί υπουργοί, αφού το μπλοκ απέτυχε να καταλήξει σε έκδοση κοινού χρέους με στόχο την αντιμετώπιση της κρίσης.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Μαρία Χεσούς Μοντέρο δήλωσε ότι οι Ευρωπαίοι θα αρχίσουν να χάνουν την εμπιστοσύνη τους στην Ε.Ε εάν αυτή δεν ενεργήσει συλλογικά στην κρίση, την οποία η Ισπανίδα αξιωματούχος συνέκρινε με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι δηλώσεις του υπουργού Γεωργίας Λουίς Πλάνας ήταν στο ίδιο μήκος κύματος, ωστόσο και οι δύο αξιωματούχοι εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι περαιτέρω διαπραγματεύσεις θα καταλήξουν τελικά σε θετικά αποτελέσματα

Newsbomb



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...