Τραγωδία: Νεκρός ο 21χρονος που είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο κοντά στα Καλύβια

Μετά από μάχη που διήρκησε πάνω από ένα μήνα, έχασε τη μάχη για τη ζωή ο νεαρός οδηγός που είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο ατύχημα στον κόμβο του στρατιωτικού αεροδρομίου, στις 23 Ιουνίου.

Τότε, το λευκό Smart που οδηγούσε ο άτυχος νέος, είχε συγκρουστεί με σφοδρότητα με τζιπ, με αποτέλεσμα ο νεαρός να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

«Χάθηκε» από λοίμωξη

Ο 21χρονος μετά την επέμβαση που του έγινε, νοσηλεύτηκε αρχικά στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου, μεταφέρθηκε στην Άρτα και επέστρεψε στο Αγρίνιο, όπου η υγεία του, είχε παρουσιάσει βελτίωση.

Όμως, τις τελευταίες μέρες, παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση και τελικά σήμερα Παρασκευή το πρωί, απεβίωσε, από πολύ ισχυρό μικρόβιο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως γιατροί και νοσηλευτές είναι σοκαρισμένοι απο το γεγονός, μιας και ο νέος φάνηκε πως είχε καταφέρει να ανακάμψει, αφού είχε τις αισθήσεις του, είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, έτρωγε στην ΜΕΘ κλπ.

Δυστυχώς όμως η βαριά αυτή νοσοκομειακή λοίμωξη του αφαίρεσε τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του.

Το γεγονός αποκτά ακόμη μεγαλύτερη τραγικότητα, αφού πριν από μερικούς μήνες, τον Φεβρουάριο του 2019, πέθανε η αδελφή του 21χρονου, η γνωστή επαγγελματίας Μαρία Μπλατζούκα, σε ηλικία μόλις 35 ετών, «χτυπημένη» από την επάρατη νόσο.

agriniopress.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...